2777
2789

سلام عزیزان 

قضییه از این قراره از ساعت ۸ تا ۴ بچه هام پرسنار دارن خودم شاغلم 

تنها وظیفشم اینه مراقب بچه ها باشه کار خطرناکی نکنن و اینکه دخترمو از سرویس تحویل بگیره 

من هر شب غذا درس میکنم براناهارفرداش هم درس میکنم 

پرستار گرم میکنه میخورن یوقتا ظرفارو میشوره ی وقتا نه جز وظایفشم نیست 

حالا مشکل اینجاس من یوقتا وقت نمیکنم ناهار اماده کنم .بهش گفتم خودت درس کن زیادم درس کن ک برا شام خودتونم ببری 

ی هفته درس کرد غذاهای خوب هم درس کرد ی قابلمه کوچیکم برد 

حالا دیروز میگفت ازم کار اضافی میکنی 

منم‌گفتم موادخوراکی ک میبری پول خورده 

اینم درنظر بگیرید بجز غذا گوشت مرغ سبدکالا بن کارت هر چی اداره بهم بده میدمش ب پرستار چون بچه یتیم داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کار سختی نمیکنه در قبال محبت های شما ، نمیدونم شاید اونم دلایل خودش داره به هر حال این بار باهاش شرط کنید که ناراحت نشه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بنظرم درست میگه وظیفش نیست واقعا و بنظرم پولشو بهش بدید براش مفید تره خودش بهتر می‌دونه چطور خرجش کن ...

من اجبار نکردم 

بهش پیشنهاد دادم قبول کرد 

بخدا خرجم بیشترم شده چون زیاد درس میکنه ک ببره 

چرا اتفاقا وظیفه شه....

عزیزم خبر ندارید 

پرستار بچه اسمش با خودشه پرستار بچست 

مستخدم ک نیست کارای خونه رو انجام بده کلا یه وظیفه دارن مراقب از بچه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
یه مقدار حق الزحمش بیشتر کن تا غذا هم‌درست کنه.

بیشتر از اینکه غذا ی ظرف پر میبره 

خوداکی میوه هر ۰ی بخرم ب اونم میدم ک ببره 

تو خونه هیچ وظیفه ای هم نداره 

حقوقشم ب نسبت بالاس

من اجبار نکردم بهش پیشنهاد دادم قبول کرد بخدا خرجم بیشترم شده چون زیاد درس میکنه ک ببره

باهاش صحبت کنید ببیند حرف ایشون چیه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚