2777
2789
عنوان

دکتر بهم گفت

168 بازدید | 9 پست

تخمدانم ضعیف الان عکس رنگی نوشته ببینه تنبلی دارم یا نه داشته باشم گف به نافم امپول میزنه ...بچه ها هر دردیو تحمل میکنم ولی شمارو به پیغمبر قسم به حضرت زهرا قسم میدم منو تو دعاهاتون یاد کنین انقدر برا بابا نکردن عشقم عذاب میکشم که عذاب میکشه ولی به روم نمیاره 

این چه عکس رنگی هست که از ناف تزریق داره ؟ اونیه که با دستگاه سونو انجامش میدن یا نه عکس رادیولوژی هست؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه عکس رنگی هست که از ناف تزریق داره ؟ اونیه که با دستگاه سونو انجامش میدن یا نه عکس رادیولوژی ه ...

نه گف اگه تنبلی داشته باشی تو عکس رنگی مشخص باشه بعدا تزریق میکنه

نه گف اگه تنبلی داشته باشی تو عکس رنگی مشخص باشه بعدا تزریق میکنه

من اطرافیان زیاد نازایی دیدم مخصوصا برای تنبلی تخمدان خودمم داخل رادیولوژی شاغل بودم ولی بازم متوجه نشدم دقیقا دکترت برات میخواد چیکار کنه اگر عکس هیسترو انجام بدی که عالی میشه اگر گرفتگی داخل لوله هایه رحمیت داشته باشی به احتمال زیاد برطرف میشه برایه تنبلی تخمدانم به خودت استرس نده چون با اصلاح سبک زندگی برطرف میشه ، اگر وزنت بالاست حتما رژیم بگیر و ورزش کن بخصوص پیاده روی ، حذف کامل شیرینی جات ، شبا زود بخواب ، کنترل استرس ، غذاهات رو بیشتر پخت و پزی درست کن مصرف روغن رو خیلی بیار پایین درکنارش داروهایه تنبلی مثل قرص دوفاستون و ویتامین بخوری مثل زینک درمان میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
من اطرافیان زیاد نازایی دیدم مخصوصا برای تنبلی تخمدان خودمم داخل رادیولوژی شاغل بودم ولی بازم متوجه ...

خدایی؟؟ممنون عزیز دلم چشم توصیه هات به یادم میمونه ..بچت زیر نور محبت امام زمان بدنیا بیاد و بزرگ بشه قدم کوچولوتم پیشاپیش مبارک عزیزم

خدایی؟؟ممنون عزیز دلم چشم توصیه هات به یادم میمونه ..بچت زیر نور محبت امام زمان بدنیا بیاد و بزرگ بش ...

آره عزیزم ان شاالله حتما چرا که نه سفت و سخت پیگیر درمانت باش خودتم بزن به بی خیالی منظورم اینکه جلوگیری نداشته باش ولی به بارداری هم فکر نکن ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه، خیلی ممنون بابت دعایه قشنگ 🙏🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40