2777
2789
عنوان

همسر نذر کرده پنج زندانی مالی آزاد کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 51 پست
اسمت و بگو الان رکعت آخر نماز شب هستم برات دعا کنبگیر راحت بخواب هیچ طوریش نمیشه مطمئن

توروخدا منم دعا کن به حاجتم برسم

اسمم سحر❤️

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمت و بگو الان رکعت آخر نماز شب هستم برات دعا کنبگیر راحت بخواب هیچ طوریش نمیشه مطمئن

دعا میکنی دشمنام رسوا بشن و من بشناسمشون؟

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
اره حتما

التماس دعای فرج عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

استارتر ب نیتت ۱۴ صلوات میفرستم عزیزم.ان شاالله خیره و مشکلی نیست

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

9هفتگی چجوری سزارین بشه آخه؟😐

فک کردم نه ماهشه

ماه آخر ضربان قلب بیاد پایین موقعیت اورژانسیه باید فوری سز بشه.گرنه بچه از بین میره

هفته ی نه تا حالا همچین چیزی نشنیدم احتمالا اشتباه اندازه گرفتن

انشالله چیزی نیست ولی حتما به پهلوی چپ بخاد 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟