2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه مادرشوهرم جاریمینام اونجا بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 46 پست
نه اون یه دختر داره من اولمه بخدا من خیلی خوشحال شدم بچش پسره

جنسیت چ فرقی داره،  

خوبه ادم هر دو جنسو داشته باشه ولی واقعا فرقی نداره. 

بچه هاتون تنشون سالم باشن صالح باشن همین مهمه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
عزیز دلی😍 منم خوبم شکر ..دخترای خوشگلت چطورن اونجا هم بارونه

خداروشکر که خوبی قشنگم آره امروز می‌بارید، بچه ها هم خوبن بهونه میگیرن و مدام آویزونن ازم😪😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو باغ بودیم سه هفته پیش از مادرشوهرم پرسیده اونموقع هم تبریک نگفت از حرصش یه دعوای گنده راه اند ...

ما که تو زندگی مردم نیستیم خدا میدونه هزار چیز میتونه باعثش بشه ایشون شاید با همسر یا مادرشوهر مشکل دارن یا خیلی چیزای دیگه شایدم یکی دیگه این وسط موش دوونده و باعث کج خلقی جاری خانم شده یا شاید درونگراس یا ویار داره و یا هزار چیز دیگه

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

سه بار خوندم تا فهمیدمچقدر بیکارم😂

والله به خدااا ـمن که نفهمیدممم. مغزم گوز پیچ شد. رفتم تاپیکای دیگه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خداروشکر که خوبی قشنگم آره امروز می‌بارید، بچه ها هم خوبن بهونه میگیرن و مدام آویزونن ازم😪😂

زنده باشی خوشگلم😘هییی کو راه درازی در پیش داری😂خودشون که دست از سرت برنمی‌دارن مرحله بعدشش نوه رو هم میارن می‌سپرن به خودت😁

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
فرقی نداره بخدا ولی من دلم گرفت اصلا مثل من برخورد نکرد من شاد و مهربون بودم اون خودشو گرفته بود

چی بگم بخدا شاید انتظار داشته تو هم اولیت دختر شه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من خودم ادم ملایم کنار بیاییم بخدا اما اون حساسم کرده با کاراش

اصلا محل نده تو خوب باش خوبی کن اون اگه بازم به کاراش ادامه داد یعنی مشکل از خودشه زیبایی های زندگی خیلی بیشتر و شایسته تر از این حرفاس که به جاش فکرمون مشغول این تلخی ها کنیم!

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

🤣🤣🤣

😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤕🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

زنده باشی خوشگلم😘هییی کو راه درازی در پیش داری😂خودشون که دست از سرت برنمی‌دارن مرحله بعدشش نوه رو ...

بیخود کردن من از اون مادربزرگا نیستم منتظرم شوهر کنن منم برم گشت و گذار😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..