2777
2789
عنوان

یعنی بچم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 36 پست
یعنی فقط رفتی سونو دکتر نرفتی؟

دکتر نبود رفتم دوتا دکتر تعطیل بودن ساعت ۱۰ 

من ساعت ۹ دردم شروع شد 

به زور ی سونوگرافی پیدا کردم 

رفتم زایشگاه هم هیچ دکتری نبود 

عزیزم زنده است که قلبش میزنه ..خود دکتر سونو چیزی راجع ب علتش نگفت؟!پیش متخصص نرفتی؟

نه اصلا چیزی نگفت گفت مقدارش اینه یا کمتر میشه یا بهتر میشه ساعت ۱۱ شب هیچ دکتری نبود رفتم زایشگاه اونم هیچ 

برای فردا صبح به زور نوبت گیرم اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فردا اول وقت برو دکتر انشاالله که بخیر میگذره و طوری نمیشه بد به دلت راه نده خدا بزرگه الان بدترین دشمنت استرسته 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

ساعت ۱۰ شب بود عزیزم رفتم مطب دوتا ک بسته بودن بخاطر همین مجبور شدم فقط سونو برم برای فردا صبح نوبت ...

صبح حتمابرو

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
عزیزم فردا اول وقت برو دکتر انشاالله که بخیر میگذره و طوری نمیشه بد به دلت راه نده خدا بزرگه الان بد ...

نمی‌دونم واقعا تو همه ی سونو ها اندازه جنین کوچولو بود امشب دیدمش بزرگ شده بود حتی شکمم ی مقدار بزرگ شده الان ی جوریم اصلا میگم مگه من چیکار کردم که خدا منو لایق همچین مجازاتی دونسته 

عزیزم ۹ هفته نه ۹ ماه

عه ببخشید خوشگلم

نگران نباش دکتر برو تو سونو هیچی مشخص نیست

در این حد بگم که جنسیت من و داداشم و غلط گفتن

سر به دنیا اومدن منم گفتن بند ناف پیچیده دور حلقم و مردم و خیلی شانسی معلوم شد زنده ام

اصلا استرس نداشته باش برا نی نیت خوب نیست ولی حتما متخصص برو

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بارداري اولته؟من بارداري اولم سقط شد الان بارداري دومم هست ان شاءالله بمونه برات

بارداری اولم هست 😔

با اولین اقدام باردار شدم فکر نمیکردم اینجوری پیش بره.

معذرت میخوام شما چرا سقط کردین؟

و چند وقت بعدش باردار شدید؟