2777
2789
عنوان

کیا وقتی آلو میخورن سرفه میکنن بیان😋😋😋🤕🤕🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 4490 بازدید | 23 پست
خداییش جات خالی میشه ولی انشاالله بهترین دانشگاه قبول شی حالا من سر ب سره کی بذارم ؟؟؟؟ ب خودم ...

فدای تو بشمممم😂😂😂😂😂بخدا دلم تنگ میشه اما حتما با خبر خوب میام درخواست دوستی میدم بهت قبول کن لطفا😘😘

واییی..نمیدونی مگههه اون بخاطر اینه که با تیزاب خشک میکنن من ایندفعه از یجای معمولی گرفتم او ...

چیییییی؟؟؟؟وااااقعاااااا؟😐😐😐😐😲😲😲😲😲

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی زردآلوی خشک میخورم سرفه میکنم

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
فدای تو بشمممم😂😂😂😂😂بخدا دلم تنگ میشه اما حتما با خبر خوب میام درخواست دوستی میدم بهت قبول کن لط ...

خیلی دعات میکنم

انشاالله کنکورت بی نهایت موفقیت آمیز باشه 

حتما منتظر خبرای خووووبت هستم

حتما حتما☺️☺️☺️☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چیییییی؟؟؟؟وااااقعاااااا؟😐😐😐😐😲😲😲😲😲

بعله..

من برگه هلو..قیسی گرفته بودم..چقدم گرون..

همشو شوهرم برد بیرون پخش کرد..

اونقد دلم سوخت..

چون خودش همیشه از جای معتبر و مطمین  میگیره

چون بهش مواد افزودنی میزنن....من خونگی که میخورم سوزش ندارم..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

سلام ، منم سرفم میگیره و معمولا از هرجای خشکبار نمی‌گیرم یا قبلش تست میکنم اگه از نوع حساسیت زا باشه نمیخرم ، فکر میکنم به نوع خشک کردن برمیگرده برای اینکه طولانی نشه کوتاه میگم ، خشکبار آفتابی سالمتره و نوع تیزابی چون با مواد شیمیایی خشک میشه ایجاد حساسیت میکنه