سایت لول پایین و بدبخت هستن بعد جالبه خودشون هییییییییییچ فعالیتی و کار مفیدی تو زندگیشون ندارن و صبح تا شب تو این سایت به قول خودشون لو لول پلاسن ...!!!!!عجیبه نه ..آخه کسی که جایی را سطح پایین بدونه اصلا سراغش نمیره ...وقتشو با کارای دیگه پر میکنه....وقتی اینقدر تاکید دارن این سایت لو لول هست و خانمهای این سایت بدبختن خوب چرا صب تا نصفه شب اینجا پلاسی پس خودتم حتما سطحت پایین هست ...نظر شما چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرف تاریخ عضویتش از من کمتره ولی بالای صد صفحه تاپیک داره انگار بیشتر عمرش تو نی نی سایته تو بیشتر تاپیکاشم تاکید میکنه خانمهای اینجا حسود و سطح پایین هستن و این سایت خییییلی سطح پایین هست ..ولی جالبه بیشتر وقتشو تو همین سایت به قول خودش سطح پایین میگذرونه...
درسته همه جور آدمی هست نباید توهین کرد اگه کسی مدام نمیاد از زندگیش و ...تعریف کنه دلیل بر بدبخت بودنش نیست....اصلا به نظر من کسی همه جوره در رفاه و آسایش هست اینقدر براش عادی شده که اصلا یادش نیست بیانش کنه ...یا بخاد عکس یا چیزی بزاره ....ولی متاسفانه بعضی کاربران فکر میکنند چون بقیه عکس نمیزارن یا از زندگی شخصیشونحرفی نمیزنن سطح پایین و بدبخت وحسودن !!!
اینجا همه قشری هستخوب و معمولی و جوان و بزرگسالچیزی که جالبه من گاهی میبینم کسی پیگیر تمام مسایل یه ...
درسته عزیزم ولی من خودم به شخصه اسم کاربری دقت نمیکنم و یادمم نمیمونه ...آخه این اسامی که واقعی نیستن که تو خاطر آدم بمونن....اونم با این همه تنوع اسم کاربری
البته ما خودمون از اون سطح پاییناییم یه سوال پروفایل اون بنده خدا دختر زمستان مثل مصی بود ؟ آخه آخرین بار مصی از کل صورتش عکس گذاشته بود ها؟ هر چند به نظرم آشنا بود