2777
2789
شریعتی بلا گرفته رو دانلود کردی؟

حیف نت نیست؟😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چرا مردا اینطورین ؟شوهر منم اولا تو همه چی بهم کمک میکرد اما الان دستشو به سیا سفید نمیزنه

چون عوضین..خرشون که ازپل بگذره دیگه تموم میشه همه چی...ماباید دنبال اونا بدوییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به جز شما پاریس دیگه ای با این عکس هست؟

نه شوخی بود چرا باور کردی😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مگه اون روز تو اون تاپیکه در مورد سمت خدا بود گفتی بهش بلا گرفته من فکر کردم ازش خوشت می یاد باز الا ...

نه شوخی بود خب. دیدگاهای منو نمیشناسی انگار😆😆

حتی اگه بشورن فقط  گربه شور میکنن همون بهتر که نشورن

دقیقا

بعضی خانوما بهشون برنخوره اما واقعا کسانی میدن آقایون اینکارا که خیلی وسواس نیستن و مهم نیس براشون چطور میشورن

پیج خوشمزه من @angel__dessert
خودم 😐 یعنی زن خوشبختی هست شوهرش بشوره ؟!

یه خانومی اینجا بود میگفت شوهرم نمیذاره دستشوی بشورم.. میگه خودم میشورم در شآن تو نیس.. 

بعدمن جوگیر شده بودم به شوهرم تا یه ماه میگفتم ازاین به بعد تو میشوری.. فهمیدی.. در شان من نیست😂😂

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
من واقعا نمیتونم بشورم چندشم میشه هفته ای یه بار خانم نظافتچی همه رو میسابه منم قبل حموم رفتن میشستم ...

اخه چیز زیاد چندشی هم نیستا.‌ خب خودمون میریم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
جااان ؟؟! در شان خانم نیس ؟

اره.. شوهرش بهش میگفته در شان تو نیست