2777
2789
عنوان

اگه حوصله داشتی نظرتو بگو

131 بازدید | 19 پست

سلام من بیست سالمه مجردم ، از شرایطم بخوام بگم دانشگاه نرفتم بعد از دیپلم رفتم آموزشگاه خیاطی ثبت نام کردم که یه هنری یاد بگیرم ولی بعدش گیر کردم چون حرفه ایه که باید خرج کنی و من خانوادم جوری نیستن که بخوان خرج کنن ، خودم دست بکار شدم رفتم تو تولیدی کار کردم دوازده ساعت در روز کار کردم بدون بیمه و هیچی اخر ماه بهم یه تومن داد منم دعوام شد اومدم بیرون ، دیگه هم حوصله ادامه دادن خیاطی و التماس خانوادم واسه پول دادن بهم رو نداشتم خیلی حالم بد بود و تو خونه هم مثل یه خدمتکار ازم توقع میرفت تا اینکه یکماه پیش یه شرکت خیلی معتبر که همه میشناسن استخدام شدم واسم مثل معجزه بود و مزایا و حقوق و بیمه و سرویس و غذا و همه چیز داره الان یکماهه رفتم سر کار سختی کار خیلی زیاده از ساعت دو نیم ظهر تا یازده نیم شب کاملا ایستاده کار میکنم و کار سخت از طرفی کارفرما ها خیلی سختگیری میکنن و اذیت میکنن واقعا دو دلم نمیدونم بمونم یا نه اگه نمونم باید دوباره تو خونه و بی پولی اذیت بشم اگه بمونمم باید کلی حرف بخورم و تحمل کنم ، اگه شما بجای من بودید چیکار میکردید

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میموندم. چون بی پولی و دست رو دست گذاشتن فلیده نداره . درسته سخته درک میکنم ولی بنظرم بی پولی سخت تره .و سعی می‌کردم  با پولی که در میارم یه مهارتی یاد بگیرم که کسب درامد ازش آسون تر باشه مثل کامپیوتر 

فقط یک چیز در این دنیا وجود دارد که می‌تواند جایگزین کتاب شود! کتاب بعدی...📚🐛

اگه خیلی نیاز داری تحمل کن هم زمان دنبال کار دیگه بگرد به همچین دخترایی افتخار میکنم آفرین بهت که زح ...

عزیزمی مرسی بابت انرژی که بهم دادی

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...