2777
2789

دعوا نکردم امشب بعد از دوماه رفتم تو محله قبلی مون 

قبلا همسایه بودیم یه سه سالی همسایه بودیم 

الان یه کوچولو دور تر شدیم اما شماره همو هنوز داریم من ۲۰ سالمه اون ۳۶ یه دختر همسن من داره 

من و اون ،،، مامانم و دختر اون و سه چهار نفر دیگه بودیم 

سلام کردم گفت خوبی بعد همش با خنده و لبخند نگام میکرد اما اصلا چیزی بهم نگفت من بعد از دوماه نبودن اومدم توی محله شون💔💔🥲🥲اصلا باهام حرف نزد 

من منتظر بودم حتی شده یه کلمه باهام حرف بزنه حتی نگفت تو هم اومدی این طرف ها🙄💔💔😔😔

آخه باهم صمیمی بودیم ما 

فقط اگه مامانم چیزی می‌گفت با لبخند و خنده نگام میکرد 

حتی نوار بهداشتی خریده بودم🤣بردم تو کوچه پشت سر مامانم قایم کردم خندید برا خودش 😡😂😂خجالت کشیدم 🤣

کلا نشسته بود رو به روم و لبخند میزد  برام حتی آب هم خواست به من نگفت به اون یکی دختر همسایمون که ۱۳ سالشه گفت 😔😔😔 واسه ناراحت بودنش ازم دلیل زیاده اما من جدیدا کاریش نکردم دیگه 

یادش بخیر چقدر باهام خوب بود🥲🥲🙄

بنظرتون من حساس شدم یانه؟؟خدایی بگید رفتارش باهام چطور بوده

با مامانم خیلی خوبه با من از مامانم بهتر بود اما نمی‌دونم چش بود امشب مثل اسکل ها نگام میکرد میخندید برام🙄😐از لحاظ کلامی محل نداد💔

آخرشم رفت بره خونشون دوباره برگشت اومد نشست رو به روم بعدشم گفت میخواید برسونمتون 😂😂مامانم گفت نه خونمون دو قدم راهم با اینجا فاصله ندارم😂😂😂😂🙄

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم میگید مهم نیست اما تورو خدا بگید رفتارش چطور بوده باهام

عزیزدلم زوم نکن رو رفتارش. وقتی فردی لبخند به چهره داره یعنی پس باهات رفتار دوستانه داشته.  تجزیه تحلیل نکن رفتار دیگران رو. خودت آسیب می بینی.