2777
2789

ولی خیلی کم هست دعا کنید بتونم خونه باب دلم رو بخرم ی مورد تو دیوار دیدم فردا نشون شوهرم بدم ببینم چ میشه ولی خب حیف ک نمیتونم کامل بخرم مجبورم ۱ طبقه بگیرم😞 البته اگ مشکلی نداشته باشه، میدونین تو شهر ما همه خونه ها ویلایی ۲۰۰ متر بالاس تقریبا، ولی پولم کمه . انرژی مثبت میفرستین برامون؟

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته

امیدوارم خدا براتون بخاد

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

چشممممممممممممم دعا می‌کنم انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال یه خونه عالیییییییییی بخرید همش توش صدای خنده و شادیتون بپیچه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا میره بالا؟میخوام بفروشم اپارتمان بگیرم خیلی دو دلم

تاد۱۰ روز دیگه طلا خرید و فروش نکن . از ۱۰ روز دیگه بگیر ولی حد اقل ۱ سال نگه دار . چون همه چی قراره دوباره گرون بشه . اینترنت قراره ۷۵٪ گرونتر بشه و این یعنی یه موج گرانی و تورم دیگه در راهه . 

قیمت خونه چی بنظرت گرونتر میشه از کی

تو همین چند روز شیر کاکائو ۵۰ تومنی شد ۷۰ تومن . کنسرو و خوراک هم زیاد میخریدم . ۷۰ تومنی ها شده ۹۰ تومن . ۵۰ تومنی ها شده ۷۰ تومن . همه چی داره گرون میشه ‌. ولی خونه فرق داره . چون بازار خرید و فروش خونه تقریبا راکده حتی گرون هم بشه مجبورن زیر قیمت بفروشن . پس خونه هم گرون میشه ولی دیرتر ‌. شاید با یه فاصله ی چند ماهه گرون بشه .