2777
2789

بگو چی دوسداری توخونه صداش کن

شناسنامه بگوبزرگ شدی بایدخودت بری

حالا ازچه اسمی خوشش میاد؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بگو دوست داری اسمت چی باشه

هرچی انتخاب کرد تا چند روز همون صداش کنید خودش خسته میشه، خواهر کوچیکه من 6 7 سالگیش گیر داده بود چرا اسم منو سنجاقک نذاشتید، صداش کردیم سنجاقک بعد پشیمون شد گفت ن اسم من باید فندق باشه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چه خوشگله اسمت

ممنونم😍

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

خیلی شیکه الانم زیاد میزارن

ممنونم لطف دارید💚

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

من خودمو یادم نیس ۶ سالگی چی بهم گذشته🤦🏻‍♀️ یه جوری باهاش سرکن بزرگتر شه یادش میره

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بچه من بارها گفته چرا من به دنیا آوردی همش مریض میشم دلم‌نمیخواست به این دنیا بیام 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هر اسمی غیر اسم خودش😐

اسمش قشنگه ولی خب بچس دیگ

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔