2777
2789
عنوان

بچه ها چراسایت اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 26 پست

@niniyar  لطفا جواب منو بدین کاربریم هرکارمیکنم نمیتونم واردبشم الانم با کاربری دوستم اومدم کاربری میزنه رمز نامعتبر😭😭😭😭

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر منم همین مشکل داره سایت خرابه یا چی نمی دونم کاش رسیدگی می کردن

واقعا ازکی مال من ازامروز اینطوری شده

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

@niniyar لطفا جواب منو بدین کاربریم هرکارمیکنم نمیتونم واردبشم الانم با کاربری دوستم اومدم کاربری ...

سلام با ورود سریع امتحان کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام با ورود سریع امتحان کنید

چطوری میشه گلم توضیح بدین

چطوری میشه گلم توضیح بدین

برای ورود به سایت یه جا شماره میخواد یه جا نوشته ورود سریع رو انتخاب کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

برای ورود به سایت یه جا شماره میخواد یه جا نوشته ورود سریع رو انتخاب کنید

روش شما رفتم بازم میزنه نامعتبر،ببخشیدگلم من هروز تاپیکای صلوات شرکت میکردم امروز نتوستم ،توروخدااگه میشه درستش کنید ،توخاص کاربریم رو بگم؟

روش شما رفتم بازم میزنه نامعتبر،ببخشیدگلم من هروز تاپیکای صلوات شرکت میکردم امروز نتوستم ،توروخدااگه ...

عزیزم مشکل فنی هست صبور باشید تا رفع بشه

عزیزم مشکل فنی هست صبور باشید تا رفع بشه

سلام نی نی یار جان ، منم ورود سریع رو می زنم می نویسه نامعتبر ، شماره کاربری رو می زنم می نویسه عضو سایت هستید باز نمی تونم فعالیت کنم خواهشا رسیدگی کنید 🥲

سلام نی نی یار جان ، منم ورود سریع رو می زنم می نویسه نامعتبر ، شماره کاربری رو می زنم می نویسه عضو ...

سلام مشکل فنی هست لطفا صبور باشید