2777
2789
عنوان

شما چجوری کیسه میکشید❓

269 بازدید | 27 پست

کیسه رو خیس میکنید یا خشک میکشید؟

و اینکه سفیدآبو میمالید به کیسه بعد میکشید یا سفیدآبو میزنید به بدن بعد کیسه میکشید؟

تا حالا نکشیدم اصن بلد نیستم.میترسم پوستمو غلفتی بکنم🥲😂

من بچه بودم اینجوری بود که سفیدآبو میزدیم به کیسه بعد میکشیدی به پوست

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

باید حمام بخار کنه

آب رو ببندی که کیسه خیس نشه

کیسه باید نمدار باشه

سفیداب رو بکش روش و بمال تنت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیسه رو خیس من سفید اب و بکش روش 

بعد بکش به بدنت محکم نکش خون بیاد من دفعه اپل یه جوری کشیدم خون ازم میچکید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کیسه رو خیس من سفید اب و بکش روش بعد بکش به بدنت محکم نکش خون بیاد من دفعه اپل یه جوری کشیدم خون ازم ...

من+کن لعنت به کیبردم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اصلا نیازی نیست بکشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

کیسه رو خیس من سفید اب و بکش روش بعد بکش به بدنت محکم نکش خون بیاد من دفعه اپل یه جوری کشیدم خون ازم ...

کاربرد سفیداب چیه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

کاربرد سفیداب چیه

لایه برداری میکنه از پوستت گلم 

سلول مرده پوست و برمیداره

لایه برداری میکنه از پوستت گلم سلول مرده پوست و برمیداره

آها مرسی

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻