2777
2789

بچه ها من ختم ۱۲۴هزار صلوات و برای ۹تا از حاجتام برداشتم ک اولیش ازدواج باب میلم بود و این صلوات ها از طرف ۴تا شهید ب ۴تا امام هدیه داده میشه بعد دور اول ک تموم شد قصد داشتم فرداش شروع کنم دور دومش ی خوابی دیدم خواب دیدم همش میگم کاش برا حاجت ازدواجم میرفتم مشهد از امام رضا میخاستم یهو دیدم از طرف مدرسه بردنم مشهد بعد بغض کرده بودم ک آقا طلبم کردی ک حاجتم از تو بخام...

یهو بیدار شدم 

این خواب میتونه نشونه این باشه ک برای دور دوم باید امام رضا رو ب لیست امام های صلوات هدیه میدم باید اضافه کنم ؟؟؟و نشونه اینکه حاجتم دست ایشونه؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب شما هدیه کن بهش و بی زحمت طریقه ی نذرتو برای منم بگو

نازنیناینا@

ایشون تاپیک دومش حاجت روایی قطعی

این روش و یاد دادن

میتونم کلی ات و بگم ولی بنظرم وقت بزاری بخونی و منبع و داشته باشی خیلی بهتره❤️❤️

سلام‌گلم آخه نمیدونم چی هدیه کنم بهشون نمیدونم منظور همین صلوات ها بوده🤔یا چیز دیگ

اره عزیزم همین که هر وقت یادت افتاد سلام بدی بهشون .و همین که از امام رضا بخواه حاجتت بده .نشونه این خواب این بوده به نظرم که نذرت قبول شده 

سلام‌گلم آخه نمیدونم چی هدیه کنم بهشون نمیدونم منظور همین صلوات ها بوده🤔یا چیز دیگ

شایدم بهتر به قول خودت تو بقیه ی صلوات ها هم اسم امام رضا رو هم بیاری🥰

عزیزم منم التماس دعا دارم 💚

دعا کن ی کاری میخواییم بکنیم جور بشه