2777
2789
اگر دیر بشه خطرش هست حتماااااا پول جور کنید من ریشه هاش رو میشد درست کنن ، اما تاجش قابل درست شدن نب ...

پولشو ندارم وگرنه دکتر گفته ۶تا دندونم مشکل داره باید درست بشه ۲تاش خیلی درد میکنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من دو روز پیش دوتا دندان کشیدم اصلا فکر نمیکردم انقد راحت باشه خداروشکر یک مسکن هم نخوردم

😳

من تیکه پاره شدم از درد ، دیروز یکی کشیدم ! فشارم افتاد دکتر نگه ام داشت تا چند دقیقه ....البته اونمقع ترسیده بودم دکتر با انبر بالا سرم بود......

اما بعدش ک بی حسی رفت مثل مرغ سر کنده درد کشیدم یکی از وحشتناک ترین دردهای عمرم بود 

چ عجیبه این کامنت رو خوندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو روز پیش دوتا دندان کشیدم اصلا فکر نمیکردم انقد راحت باشه خداروشکر یک مسکن هم نخوردم

😳

من تیکه پاره شدم از درد ، دیروز یکی کشیدم ! فشارم افتاد دکتر نگه ام داشت تا چند دقیقه ....البته اونمقع ترسیده بودم دکتر با انبر بالا سرم بود......

اما بعدش ک بی حسی رفت مثل مرغ سر کنده درد کشیدم یکی از وحشتناک ترین دردهای عمرم بود 

چ عجیبه این کامنت رو خوندم 

من مردممم

باورتون میشه دماغمم یه ذره خون داره 

بابا عصب کشی در برابر این هیچچچچچ بود 

منم درد عصب کشی کشیدم حتی نتونستم غذا بخورم 

اما اینو نمیتونم توصیف کنم 😭 الهی هیچوقت نیاز نباشه بکشین ! وحشتناکه 

یه کیسه یخ بذار رو دندونت، با آب نمک شستشو بده، شاید کمک کنه. اگه درد ادامه داشت، ممکنه نیاز باشه به دکترت اطلاع بدی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

😳من تیکه پاره شدم از درد ، دیروز یکی کشیدم ! فشارم افتاد دکتر نگه ام داشت تا چند دقیقه ....البته او ...

خودمم فکر میکردم بعدش درد بکشم حتی دکتر گفت مسکن بخور اما نخوردم فکر میکنم خیلی به دکتر بستگی داره دستش سبک بود و ماهر 

👨‍👩‍👦‍👦
خودمم فکر میکردم بعدش درد بکشم حتی دکتر گفت مسکن بخور اما نخوردم فکر میکنم خیلی به دکتر بستگی داره د ...

به دندون فک کنم بستگی داره 

خوشبحالتون 

شانس آوردین 

دندون من ۳ کانال شماره ۶ بالا بود 

الان اون ناحیه کلا درد داره یه ذره بهتر شده 

دیروز بعد بی حسی ک نا نداشتم حتی گریه هم کنم از زور درد 

به دندون فک کنم بستگی داره خوشبحالتون شانس آوردین دندون من ۳ کانال شماره ۶ بالا بود الان اون ناحیه ک ...

دندون منم ۵ و ۶ بود دقیقا فک بالا 

من همه دندون های بالایی خرابه پایینی ها همه سالم نمیدونم چرا 

👨‍👩‍👦‍👦