انگیزمی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 148 عنوان سلام برای ثبت نام ازمون فرهنگیان تاکی مهلت هس 63 بازدید | 12 پست سلام برای ثبت نام ازمون فرهنگیان تاکی مهلت هس؟کسی ثبت نام کرده؟ 1404/02/24 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 9665 برای 1405 می خوای کنکور بدی؟!چون نوبت فرهنگیان 1404 تمام شد که! فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
انگیزمی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 148 اردیبهشت بود که تموم شد دیگه میشه برام کامل توضیح بدی چ جوریه
انگیزمی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 148 برای 1405 می خوای کنکور بدی؟!چون نوبت فرهنگیان 1404 تمام شد که! چندروزپیش بود مگه..اخ.میشع کامل بهم بگی چ جوریه اخه من سهمیه دارم ..بایدچ کتابایی خوند؟و...
محدثه۴53 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1622 چندروزپیش بود مگه..اخ.میشع کامل بهم بگی چ جوریه اخه من سهمیه دارم ..بایدچ کتابایی خوند؟و... سایت ایوا نوشته در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 9665 چندروزپیش بود مگه..اخ.میشع کامل بهم بگی چ جوریه اخه من سهمیه دارم ..بایدچ کتابایی خوند؟و... خب کامل نگفتی دوازدهمی یا پشت کنکور هستی؟ولی پذیرش فرهنگیان فقط از طریق کنکور اردیبهشت ماه بود که گرفتند و تموم شد فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
انگیزمی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 148 خب کامل نگفتی دوازدهمی یا پشت کنکور هستی؟ولی پذیرش فرهنگیان فقط از طریق کنکور اردیبهشت ماه بود که گر ... من دیپلم گرفتم سهمیه ایثارگری هم دارم..خاسم ازمون فزهنگیان بدم بیینم قبول میشم یانهلیسانس ندارم که بخام برااستخدامی بخونمسال بعدهم میخان برای فرهنگیان؟؟
انگیزمی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 148 خب کامل نگفتی دوازدهمی یا پشت کنکور هستی؟ولی پذیرش فرهنگیان فقط از طریق کنکور اردیبهشت ماه بود که گر ... ۲۳سالمم هس..شمابگبدچه کتابایی خوندین
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 9665 من دیپلم گرفتم سهمیه ایثارگری هم دارم..خاسم ازمون فزهنگیان بدم بیینم قبول میشم یانهلیسانس ندارم که ب ... بله دیگه هرسال کنکور فرهنگیان برگزار میشه قبلاً از طریق سراسری پذیرش می کردند ولی الان جداشون کردند کنکور فرهنگیان جدا سراسری هم جدا فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 9665 ۲۳سالمم هس..شمابگبدچه کتابایی خوندین شرط سنی فرهنگیان زیر 24 سال هست موقع خوبی اقدام کردی ولی چرا قبلاً اقدام نکردی؟ببین من انسانی بودم شما چه رشته ای هستی؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
انگیزمی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 148 شرط سنی فرهنگیان زیر 24 سال هست موقع خوبی اقدام کردی ولی چرا قبلاً اقدام نکردی؟ببین من انسانی بودم ش ... منم انسانی شما چندسالتونه؟
انگیزمی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 148 بله دیگه هرسال کنکور فرهنگیان برگزار میشه قبلاً از طریق سراسری پذیرش می کردند ولی الان جداشون کردند ... امسال ثبت نام میکنم برای اخرین بار..اخه تازه اومده اینطور ازمونی من همیشه فراری از کنکور بودم...شماچندبار ازمون دادین؟