2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروزپیش بود مگه..اخ.میشع کامل بهم بگی چ جوریه اخه من سهمیه دارم ..بایدچ کتابایی خوند؟و...

خب کامل نگفتی دوازدهمی یا پشت کنکور هستی؟ولی پذیرش فرهنگیان فقط از طریق کنکور اردیبهشت ماه بود که گرفتند و تموم شد

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب کامل نگفتی دوازدهمی یا پشت کنکور هستی؟ولی پذیرش فرهنگیان فقط از طریق کنکور اردیبهشت ماه بود که گر ...

من دیپلم گرفتم سهمیه ایثارگری هم دارم..خاسم ازمون فزهنگیان بدم بیینم قبول میشم یانه

لیسانس ندارم که بخام برااستخدامی بخونم

سال بعدهم میخان برای فرهنگیان؟؟

من دیپلم گرفتم سهمیه ایثارگری هم دارم..خاسم ازمون فزهنگیان بدم بیینم قبول میشم یانهلیسانس ندارم که ب ...

بله دیگه هرسال کنکور فرهنگیان برگزار میشه قبلاً از طریق سراسری پذیرش می کردند ولی الان جداشون کردند کنکور فرهنگیان جدا سراسری هم جدا

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

۲۳سالمم هس..شمابگبدچه کتابایی خوندین

شرط سنی فرهنگیان زیر 24 سال هست موقع خوبی اقدام کردی ولی چرا قبلاً اقدام نکردی؟ببین من انسانی بودم شما چه رشته ای هستی؟

بله دیگه هرسال کنکور فرهنگیان برگزار میشه قبلاً از طریق سراسری پذیرش می کردند ولی الان جداشون کردند ...

امسال ثبت نام میکنم برای اخرین بار..‌اخه تازه اومده اینطور ازمونی من همیشه فراری از کنکور بودم...شماچندبار ازمون دادین؟