2777
2789
الان کاربرای نی نی سایت چه کمکی میتونن بکنن؟ جز اینکه اگه چهار نفر دیگه هم متوجه نشده بودن نگران میش ...

خب شما دوست نداری نیا خانوم باز بحث شد از خانوم باردارخب اطلاع رسانی میشه وآماده میشن وهشیارمیخوابن 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
الان کاربرای نی نی سایت چه کمکی میتونن بکنن؟ جز اینکه اگه چهار نفر دیگه هم متوجه نشده بودن نگران میش ...

وا.بنده خدا اطلاع رسانی کرده.من خودم نمیدونستم ولی امروز جای امن میخوام

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاوران. خیلی کم لرزید یعنی ب ۵ثانیه هم نرسید . فقط من حس کردم . همسرم نفهمید

ما غربیم حس نکردیم

ای خدا همیشه باید تن و بدنمون بلرزه😭😭😭

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
خدا بهمون رحم کنه بچه کوچیک دارم😔

منم ۶ماهشه وقتی لرزیدبلندشدم بچه هم بغلم بودکه فرارکنم شوهرم دستموگرفت گفت بشین گلدون شیشه ایم نزدیک بودبیوفته 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

من ازکسی کمک نخواستم...

چون تو۱۰دقیقه اول سایتی به روزرسانی نشدخواستم ازدوستانی که ساکن تهران یااطراف هستن بپرسم چون نسبتاشدیداحساس کردیم..

درهرصورت چیزی نبودکه باتاپیک نزدن من ازدیگران پنهان بمونه ونگرانشون نکنه..

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...

خانوم های عزیزمن قصدنگران کردن کسی رونداشتم ...

وچندبارهم توصفحات اول عذرخواستم...

نزدیک اینجاسایت پارچین هست که مرکزمهمیِ وبیشترتوضیح ندم...مانگران بودیم که اتفاقی اونجانیفتاده باشه..

بعضی دوستان متوجه باشن کسی که تاپیک میزنه ممکنه توشرائط روحی خوبی نباشه وازاستیصال اومده اینجا پس هرحرف کوچیکی ممکنه ناراحتش کنه...

دوستانی که نزدیک اینجاهستن لطفامراقب خودشون باشن وشب روهوشیاربخوابن..

بازم ممنون که اومدین وشب خوبی داشته باشین.