2777
2789
چرا اخه کم نیست ک فقط ۳۰۰ گرم کم داره اونم عدسی بخور موز بخور ماهی بخور مغزیجات زیاد میشه

بخدا خیلی میخورم دکتر میگه باید سونو داپلر بدی جریان های خونی چک بشه انقدر استرس دارم😔🥲ده سال پیر شدم تو بارداری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی میخورم دکتر میگه باید سونو داپلر بدی جریان های خونی چک بشه انقدر استرس دارم😔🥲ده سال پیر ...

اها شاید میخواد شریان رو چک کنه اخه میگه اونا ک تک شریان هستن بچه سخت وزن میگیره یکم اما نگران نباش برو سونو رو بده هنوز وقت داری برای وزن گرفتن جنین خواهر زاده من تک شریان بود بچش ۳۸ هفته شد ۲۵۰۰ که زایمان کرد الحمدالله سالم سالم ان شالله به سلامتی توام زایمان میکنی

اها شاید میخواد شریان رو چک کنه اخه میگه اونا ک تک شریان هستن بچه سخت وزن میگیره یکم اما نگران نباش ...

ممنون گلم تک شریان نیست دو شریان ،ولی خسته شدم هرچی پول درمیاریم خرج سونو و آزمایش و دکتر و...میشه بخدا سال خونمون نزدیک نتونستیم هزار تومن جمع کنیم دارم دق میکنم حالم خیلی بده بچم سالم باشه ایشالله ،میترسم خیلی 

ممنون گلم تک شریان نیست دو شریان ،ولی خسته شدم هرچی پول درمیاریم خرج سونو و آزمایش و دکتر و...میشه ب ...

شایدم استرس داری دیگ الان به هیچی فک نکن یه جوری درست میشه به بچه فک کن این روزام میگذره یه جوری

شایدم استرس داری دیگ الان به هیچی فک نکن یه جوری درست میشه به بچه فک کن این روزام میگذره یه جوری

استرس خیلی دارم من .من ناخواسته باردار شدم ولی عاشق بچمم بخدا انقدر سختی زیاده دارم سکته میکنم