2777
2789

سلام من خودبیمار انگاری دارم. شب و روز دنبال بیماری توی خودم هستم. الان مدتیه خودمو رها کردم گیردادم بچه هام. یکسره بدنشون رو چک می کنم. هی دنبال علائم بیماری هستم. امروز چندتا لک روی بدن دخترم دیدم دارم دیوانه میشم. بخدا خسته شدم از این همه اضطراب؛ درمانده ام؛ برام دعا کنید به آرامش برسم😭😭

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

دعا میکنم

ولی حتما برو روانپزشک گلن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دعا میکنمولی حتما برو روانپزشک گلن

یک مدت دارو خوردم تغییری نکردم گذاشتم کنار. از ظهر سرچ کردم این لک ها ممکنه بیماری پوستی خیلی بدی باشه. یعنی از ظهر تا حالا مثل دیوانه ها شدم نمیتونم یک جا بشینم حتی.

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو الا بذکر الله تطمئن القلوبسوره حمد و توحیدفاتحه بفرست خیلی ارامش میده به نیت همهدعا کننماز بخونق ...

خودمم فکر میکنم چاره ای جز معنویات ندارم

هیچ چیزی آرومم نمیکنه

خودمم فکر میکنم چاره ای جز معنویات ندارمهیچ چیزی آرومم نمیکنه

خودتو سرگرم کن

صدقه بده چندنفرو میشناسم بچه هاشون بیمارن پیج اینستا دارن اگه در حد توانت بود کمک کن اگه کسیو هم خودت میشناسی کمک کن خیلی جوابه این

الان پاشدم وضو گرفتم دو رکعت نماز امان زمان بخونم بلکه کمکم کنه دلم آروم شه😭