2777
2789

موهام ریزشش خیلییی شده

همینطوری درطول روز نگاه میکنم میبینم کلی مو آویزونه کنده شده

مشت مشت میریزه د

و اصلا ریشه ش ضخیم نیست

از استرس چند روزه حالم بده نکنه کچل بشم با این همه ریزش 

درمان خانگی چی سراغ دارین؟

شامپو خوب تا ۳۰۰ تومن میتونم هزینه کنم چیزی هست موثر باشه؟

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

خب باید دلیل ریزشتو بفهمی

استرس؟

کمبود ویتامین؟

بهم ریختگی هورمونی؟

چربی زیاد کف سر؟

همش میتونه باعث ریزش بشه

هرکدومم درمانش متفاوته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید دلیل ریزشتو بفهمیاسترس؟کمبود ویتامین؟بهم ریختگی هورمونی؟چربی زیاد کف سر؟همش میتونه باعث ریزش ...

کمبود چ ویتامینی؟

چون جدیدا یه سری ویتامین آزمایش دادم ویتامین د۳ کم بود

کف سرم نه ولی ریشه های موم زیاد چرب میشه 

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
سلام . من خودم میخک و چوب دارچین داخل شامپو ریختم و کامل تکان دادم و گذاشتم یک هفته بمونه بعد موهامو ...

همینطوری عادی ؟

خدا خیرت بده عزیزم امتحان می‌کنم

فقط ایروکس بیوتن هفته ای یکبار سرتو بشور نه بیشتر و دائما کوتاه کن و اینکه قبل از حمام چند ساعت موها ...

متشکرممم

می تونی حنا بزاری روسرت ؟حنا اب نخود خیس خورده دوعدد زرده تخم مرغ دارچین و قهوه دو سه قاشق روغن زیتو ...

ممنون عزیزم فقط...

همه‌ی این ترکیب ها بدون حنا تاثیر نمیزاره؟

حنا نمیتونم!

من یکساله این مشکل رو داشتم همه چی رو امتحان کردم 

صابون سیاه مراغه یا شامپو ضد ریزش یا روغن نارگیل  قرص زینک قرص اهن ...

هیچ فرقی نکرد دکتر گفت شاید از تیرویید باشه شاید هورمونی  یا فقر اهن فعلا رفتم ازمایش دادم جوابش نیومده

با همون ۳۰۰ برو دکتر درمانگاه ازمایش مینویسه دلیلش معلوم میشه 

مثل من عقب ننداز

میشه دلبرانه بنگری...!؟

آخه همه مسائل که با شامپو حل نمیشه. من ریزش شدید داشتم. نصف موهام رفت. چند میلیون هزینه شامپو، آمپول تقویتی، قطره کف سر و کوفت و زهرمار دادم نتیجه نگرفتم. دو بسته قرص ال دی خوردم حل شد. ده هزار تومنم نشدن. مشکلم هورمونی بود. تو هم اگه نمیتونی مدام پول دکتر بدی، از هر درمان یکیشون شروع کن. یعنی همزمان ال دی، قرص ویتامین و شامپوی مناسب رو با هم شروع کن. بالاخره یکیش نتیجه میده

یعنی چی عادی؟

یعنی نمیخواد خیس بخورن یا ....

من یکساله این مشکل رو داشتم همه چی رو امتحان کردم صابون سیاه مراغه یا شامپو ضد ریزش یا روغن نارگیل ...

جدیدا آزمایش دادم یه سری ویتامین ها رو 

نمیدونم ریزش مو با کدوم ویتامین مرتبط هست 

این چند ویتامینی ک آزمایش دادم عاد ی و نرمال بود 

فقط ویتامین د۳ کم بود