2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چ جالب منم اومدم همینو سرچ کنم لطفا منم لایک کنید

و من😂 البته من بلدم منتها کمی متفاوت میخوام

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

سه لیوان آرد با لیوان فرانسوی

۳ قاشق غذا خوری پر پودر کاکائو

۳ تا تخم مرغ زده و سفیده باهم هم میزنیم تا وقتی کرم رنگ بشه با همزن

یک لیوان فرانسوی شکر قهوه ای میریزیم داخل تخم مرغ ها

یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر یه سر قاشق وانیل و پودر کاکائو رو الک میکنیم روی آردها

یک لیوان فرانسوی شیر میریزیم داخل تخم مرغ ها

آرد ها رو کم کم به شیر و تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم

نصف لیوان روغن آخرش به مواد اضافه می کنیم

فقط من داخل قابلمه میپزم روی اجاق گاز با شعله کم

تو تستر حتما ارتفاع کم بگیر وگرنه سخت میپزه. سه تا تخم مرغذو با ی لیوان شکر  و نصف قاشق چای خوری وانیل حدود هفت دقه با دور تند همزن بزن.بعد بهش ی لیوان شیر اضاف کن یکم هم بزن بعد نصف لیوان روغن و در حد چند ثانیه هم بزن بعد دو لیوان ارد و یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر بریز و با دور کند همزن قاطی کن بعد دمای صدوهشتاد بزار و بریز داخل ظرف پهن که زیاد ارتفاع نگیره