2777
2789

ممکنه لک لامه گزینی باشه. برو تست بده اگه موعدت رد شده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممکنه لک لامه گزینی باشه. برو تست بده اگه موعدت رد شده

تو نت زده ۱۲تا۱۴روز بعد از امپول پریود میشم اگه باردار نباشم

امروز روز ۱۴بود

تا یک هفته از موعدم رد نشه بیبی نمیزنم

زندگیتون پر از عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر احتمالی میشه بدی مثلا بعضیا بعد آمپول در حد چند قطره پریود میشن بعضیا نه کامل پریود میشن به هر حا ...

عه... نمیدونستم

فکر میکردم پریودش مثه همیشه س بعد امپول

زندگیتون پر از عشق

من روز ۲۴ پریدیم دو قطره  کوچک خون داشتم الان ۳۹ پریودی هستم نمیدونم هستم یا نه 

پریودام نا منظم بعضی وقتا هم میشه ۴۵ روز 

شوهرم مشکل ناباروری داره دکتر گفته فقط میکرو حالا گفتم شنبه تست بزنم اگه نشدم خودم میگم دوباره مشکل پریودی دارم

تا فردا معلوم میشه پسچون چند باره میرم دسشویی... هیچ لک ندارم

آره مثه قرص اورژانسی که اگه بعد خوردنش خونریزی یا لکه بینی واضح داشته باشی بارداری منتفیه،اونم همینجوره

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻