2777
2789
عنوان

عمل قوز قرنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست
واییییییی انگاری قلبم تیرخورد تاپیکت رودیدم🥲منم مرداد عمل کردم شماره چشمی که نیم بود شد۲/۵😬دکتر گف ...

واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟ ینی درست نمیشه که هیچ بدتر هم میشه ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی زودتر عمل بشه بهتره میگن چون پیشرفت نمیکنه

من کلییی سال آستیگمات نامنظم بودم شماره چشمم هم بالانمیرفت عینکم فقط تایم مطالعم میزدم رفتم عمل یهویی شماره چشمم رفت بالااصن درستم نشد🥲دکترمم گردن نمیگرفت میگفت عمل نکرده بودی میرفت رو۵😬گفتم این همه ساله تقریبا ثابت مونده یهویی میشد ۵

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

کرمان ولی پیش سه چهار تا دکتر یزد هم رفتم ، همه گفتن فقط عمل باید بسه با لنز و اینا نمیشه

کاش اگر میتونستی میومدی تهران کلینیک نور...من دیروز اونجا بودم یه خانواده کرمانی اومده بودن جراحی انجام داده بودن  ..گفتم مگر کرمان دکتر قرنیه نداره؟ گفتن دکترای چشم کرمان درمانشان با تهران فرق میکنه ...ما اومدیم اینجا خیلی ریاضی هستیم

واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟ ینی درست نمیشه که هیچ بدتر هم میشه ؟؟؟؟

الان شماره چشمت مث قبله؟برامن بعد عمل تغییرکرد بعددکترم میگفت درست میشه فعلا قرنیت زخمه وایناولی اصن هم درست نشد🥲من خیلیم حساس بودم وتواون تایم خیلیم رعایت کردم استراحت مطلق وبی نور وگوشی و...

من تو یه برنامه دکتر چشم گوش میدادم گفت از مالش دادن چشم هست

حالادکترمن میگفت میگن ازایناست ولی هنوزم دقیق مشخص نیست چه دلیلی داره☹️🥲

الان شماره چشمت مث قبله؟برامن بعد عمل تغییرکرد بعددکترم میگفت درست میشه فعلا قرنیت زخمه وایناولی اصن ...

من اصلا عینک نمی‌زنم و نمی‌زدم 

اون یکی چشمم هم با اینکه قوز قرنیه داره ولی نمرش صفره و کامل میبینم 

این یکی مشکل داره 

من خودمم قوز قرنیه دارم تهران پیش بهترین استادای چشم رفتم گفتن فقط لنز اسکلرال یا عینک عمل برای شما ...

آخه من پیش سه تا دکتر متخصص قرنیه تو یزد رفتم همشون گفتن فقط عمل