2777
2789
عنوان

من کلا اهل پسر و اینا نیستم

238 بازدید | 14 پست

من اهل دوست پسر داشتن و اینا نیستم ، نه اینکه از این بچه مثبت ها باشم و ....

اما خب سنم کمه و می دونم که الان وقتش نیست و تهشم هیچیه

و خب پسراییم که درخواست می دن اکثرا یا هولن یا از این بچه سال ها که فقط می خوان پیش دوستاشون بگن ما با یکی ایم.

چند وقت پیش یه پسره پیام داده بود اینقدررررر پیگیر بود ، از هر جا بلاک می‌ کردم باز پیام می داد ، همش می گفت عاشقتم ، می میرم برات ....

منم هی بهش می خندیدم 

بعد تهش چی شد؟ 

بهم پیام داد حد اقل دوستت رو برام جور کن 😶

من اینجوری بودم که.....

عزیزم ، حالت خوبه ، گاوی؟

نه

آلت متحرکه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آحر سرم باز پیام داد و مزاحم شد که کاری کردم که پیام می داد غلط کردم .

حالا این سری یه پسره پیام داده و چون شمارم رو داره (از داخل شاد برداشته) 

از الان می خوام اذیتش کنم .

نه اینکه باهاش دعوا کنم ، تهدیدش کنم ، یا بهش بگم باهات اوکیم بعد برم ها ...

می خوام بهش پا ندم

خدایی خیلی حس غرور بهم دست میده وقتی این کار رو می کنم با پسرای هول....

این پسره برداشته از همون اول پرو پرو می گه می خوام برات حلقه بگیرم😐

بزا بگیره😂بگو فقط سنگین باشه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

آحر سرم باز پیام داد و مزاحم شد که کاری کردم که پیام می داد غلط کردم .حالا این سری یه پسره پیام داده ...

منم مسخره میکنم و بلاکشون میکنم بعضی پسرا خیلی بیکارن دیگ مرزارو جابه جا کردن😂

:)

منم پسرم مثل شمام

شما که اقایید یه سوال دارم ازتون....من قبلا از برادر دوستم خوشم اومده بود خودش گفت قبلا دختر عممو میخواسته بعد گفت اشنا شیم گفتم بهش این حسو نسبت به بهتون دارم گعت یکسال در ارتباط باشیم بدون اطلاع خانواده منم خط قرمزم اینه که رابطه جدی رو باید تحت نظر خانواده ها داشته باشیم گفتم نه گفت تمام خواهر ش یهو اومد گفت ما کجا تو کجا برادرم سرگرم کاره انقدر ناراحت شدم من خودم معلمم ۲۴سالمه اون اقا هم تو فروشگاه جانبو کار میکنه😔

شما که اقایید یه سوال دارم ازتون....من قبلا از برادر دوستم خوشم اومده بود خودش گفت قبلا دختر عممو می ...

همون بهتر که وارد رابطه نشدی

بهش فکز نکن

❌لطفا درخواست دوستی ندین خواهش میکنم❌مجبورم نکنید گزارش بدم❌