2777
2789
عنوان

کسی ب بچتون محل نده چیکار میکنین

111 بازدید | 6 پست

اول بگم این دختر عموی شوهرم عروس خودشونو خیلی با من مقایسه میکردن از روز اول هی میگفتن عروس ما سرتره فلانه من حامله که بودم میگفتن زوده عروس ما داره میره کلاس رقصو فلان زد همون موقع عروسشون خیانت کرد صداش همه جا پیچید  عصر خونه عمه شوهرم بودیم  دختر عموی شوهرمم امد  اول دختر خواهرشوهرمو بغل کرد هی بوسش کرد اصلا انگار بچه ای دیگه نیست اونجا خلاصه پسر منم ۱۵ ماهشه یکم که گذشت  ادم بلاخره درسته بچه اس ولی ی واکنشی نشون میده هیچی پسرم رفت نشست جلوش ی نگاه انداخت ب پسرم و میوه پوست کند داد دست دختر خواهرشوهرم پسرم رفت جلوتر دست ب بشقاب بزنه اروم هلش داد اینور من حواسم بود فکرد ندیدیم بعدم موقع امدن ی صد تومنی در اورد داد دست دختر خواهرشوهرم اینم بگم اصلا صمیمی نیستن با خواهرشوهرم که بگم بخاطر اونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی دختر عموی شوهر باز گوز کدوم ک و ن که بخواد رفتارش برات مهم باشه به درک.

اخه اینکه تو جمع اصلا ب بچم محل نداد حس بدی بهم دست داد ادم بچه کوچیک ببینه تو خیابونم ی واکنشی نشون میده چه برسه بچه بیاد بشینه جلوت

اخه اینکه تو جمع اصلا ب بچم محل نداد حس بدی بهم دست داد ادم بچه کوچیک ببینه تو خیابونم ی واکنشی نشون ...

بفهم داره از حسودی میمیره همونجا بچتو صدا میکردی پیش خودت باهاش ور می‌رفتی میگفتی اون ور نرو بهش

حالا من بچه یکی از نزدیکانمو انقدر تحویل میگیرم ،پدرو مادرش کوچکترین ریکشنی ندارن مثلا فلانی با تو ،فلانیه ها 

هیچی نمیگن بچه هم گارد داره 

ولی کسی دیگع بچشونو تحویل میگیره ،زود طرفو معرفی میکنن به بچشون،فلانیه برو پیشش ،یخ بچه هم بعد معرفی والدینش آب میشه و میره سمت اونا

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)