2777
2789
میگذره اینمعوضش الان از خودت راضی حتی بیشتر از قبل

آره راضی شدم اما من خیلی چاق نبودم میشد با ورزش حلش کنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مبارک باشه اره میگن خطرناکه خیلیم درد داره دوستم انجام داد خیلی دکتر مطرحی بود ولی بستری شد ... بعد ...

خب عزیز خوش اندام میشن اما دیگه نمیتونن باردار بشن 

یا اگر چاق بشه می‌ره توی صورت جای دیگه 

بعد خیلی ها جای بخیه ها میمونه کلا عمل پر دردسری هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باشه...یکی باید الاغ باشه تا این جمله رو باور کنه 😐 اینم کلمه بهتر

متاسفم برای تربیتت برو بیرون از تاپیک

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مبارک باشه اره میگن خطرناکه خیلیم درد داره دوستم انجام داد خیلی دکتر مطرحی بود ولی بستری شد ... بعد ...

آره دکتر به منم گفت باید حتما رژیم غذایی داشته باشی و فعالیت هوازی مثل پیاده روی 

خواهرمن تپله اونقدر بیچاره رو سرزنش کردیم هی مادرم اینا شوهر منو میکوبید سر دامادمون ببین چرا نمیذار ...

میدونی من این شکمم بعد دوتا سزارین شل و ول شده اصلا جمع نمیشه. شوهرم که راضی نیست ولی خب جلومم نمیتونه بگیره. ولی دودل شدم میترسم از دردش

همتا اسم خـودمه♥
چقدر سخت گیری تو 😐😂

بابا خوب من با این حالم خواستم تجربه امو به اشتراک بذارم بعضی بندگان خدا مثل من گول تبلیغات نخورن اومدی توهین میکنی خوب دنیای مجازی پر از تبلیغات شده واقعا نیاره تجربه های شخصی و واقعی رو بگن من حتی اگه بعد از چند سال عوارض دیدم باز میام میگم

میدونی من این شکمم بعد دوتا سزارین شل و ول شده اصلا جمع نمیشه. شوهرم که راضی نیست ولی خب جلومم نمیتو ...

من خودمم ۳ تا سزارین داشتم واقعا هم چاق نبودم فقط پوست شکمم شل بود رفته بود رو مخم دیگه انجام دادم تو هم تجربیات رو بررسی کن با چشم باز انتخاب کن من فقط گول اینستا رو خوردم

سلام عزیزم خوبی ؟من کاربر مادر شوهر نینیارم امونی ک کمکم کردی برگشتم سرزندگی خودم کاربریم ترکید مبارکت باسه عزیزممم ایشالا بهترین نتیجه روبگیریی از عملت

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

بابا خوب من با این حالم خواستم تجربه امو به اشتراک بذارم بعضی بندگان خدا مثل من گول تبلیغات نخورن او ...

بابا کی بهت توهین کرد😂😂 مچکر در میون گذاشتی‌‌ .. منم منظورم با تو نبود..بعد دقت که کردم دیدم خودت میگی تجربیاتم رو به اشتراک. میذارم.. فکر کردم ققط داری به اینستا اشاره می‌کنی 🌹

...

سلام عزیزم خوبی ؟من کاربر مادر شوهر نینیارم امونی ک کمکم کردی برگشتم سرزندگی خودم کاربریم ترکید مبار ...

سلام عزیزم خوبی اتفاقا نگرانت بودم

هرموقع خواستی درخواست بفرست صحبت میکنیم

ممنونم گلم

بابا کی بهت توهین کرد😂😂 مچکر در میون گذاشتی‌‌ .. منم منظورم با تو نبود..بعد دقت که کردم دیدم خودت ...

⚘️

ابدو کردی؟من از ترس دردش نمیرم سه ساله قصد عمل‌ دارم دردش وحشتناکه

لیپو ۳۶۰

ابدو

ترنسفر

لیفت و پروتز سینه

توبکتومی

من خودمم ۳ تا سزارین داشتم واقعا هم چاق نبودم فقط پوست شکمم شل بود رفته بود رو مخم دیگه انجام دادم ت ...

خیلی تحقیق کردم ولی الان که این عمل لاپرا انجام دادم و خیلی درد داشتم دو دل شدم میگم نکنه این ی نشانه اس که اینکارو نکنم. در کل من خیلی تو خط خوش اندامی ساعت شنی و.. نیستم چون کلا استایلم گشاده و... میگم ولش کن ی کم لاغرتر لشم دیده نمیشه😬

همتا اسم خـودمه♥