الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا خوب من با این حالم خواستم تجربه امو به اشتراک بذارم بعضی بندگان خدا مثل من گول تبلیغات نخورن اومدی توهین میکنی خوب دنیای مجازی پر از تبلیغات شده واقعا نیاره تجربه های شخصی و واقعی رو بگن من حتی اگه بعد از چند سال عوارض دیدم باز میام میگم
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
میدونی من این شکمم بعد دوتا سزارین شل و ول شده اصلا جمع نمیشه. شوهرم که راضی نیست ولی خب جلومم نمیتو ...
من خودمم ۳ تا سزارین داشتم واقعا هم چاق نبودم فقط پوست شکمم شل بود رفته بود رو مخم دیگه انجام دادم تو هم تجربیات رو بررسی کن با چشم باز انتخاب کن من فقط گول اینستا رو خوردم
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
بابا خوب من با این حالم خواستم تجربه امو به اشتراک بذارم بعضی بندگان خدا مثل من گول تبلیغات نخورن او ...
بابا کی بهت توهین کرد😂😂 مچکر در میون گذاشتی .. منم منظورم با تو نبود..بعد دقت که کردم دیدم خودت میگی تجربیاتم رو به اشتراک. میذارم.. فکر کردم ققط داری به اینستا اشاره میکنی 🌹
من خودمم ۳ تا سزارین داشتم واقعا هم چاق نبودم فقط پوست شکمم شل بود رفته بود رو مخم دیگه انجام دادم ت ...
خیلی تحقیق کردم ولی الان که این عمل لاپرا انجام دادم و خیلی درد داشتم دو دل شدم میگم نکنه این ی نشانه اس که اینکارو نکنم. در کل من خیلی تو خط خوش اندامی ساعت شنی و.. نیستم چون کلا استایلم گشاده و... میگم ولش کن ی کم لاغرتر لشم دیده نمیشه😬