2777
2789
عنوان

برم گاندی واسه زایمان؟

189 بازدید | 13 پست

بچه ها من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب درست بهم نداد؟؟؟ نظرتون در مورد گاندی چیه؟؟ اتاق خصوصیش و اینکه واقعا اونجوری که تعریف میکنن هست؟ هزینه ای که براش دادین چقدر بوده؟ ممنونم، دوستون دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم در مورد گاندی سوال دارم

یکی از اقوام ما اونجا زایمان کرد

از دکترش  و بیمارستان خیلی راضی بود

بیمارستانشم به نظر من مرتب و منظم و تمیز بود

ولی بعضیا تو نظرات گفته بودن خوب نیس که منم مردد شدم ی کم

اگه دوستانی که تجربه دارن بیان بگن خیلی خوب میشه

منم در مورد گاندی سوال دارم یکی از اقوام ما اونجا زایمان کرد از دکترش  و بیمارستان خیلی راضی ...

گاندی فک میکنم فقط هزینش بالاست...که اگه مشکل هزینه کسی نداشته باشه عالیه....ولی بازم دوس دارم بچه ها تجربه هاشونو بگن.....من تا سیزده میلیون شنیده بودم هزینه اتاق وی ای پی هست....ولی باز مطمین نیستم...من خودم انتخابم اونجاست اول....

کی زایمان کردن؟ هزینش چقدر شد؟

حدود یک سال و نیم پیش

هزینش رو دقیق نمی دونم ولی از چند نفر شنیدم که با سایر بیمارستان های خصوصی تفاوتی نداره

فکر کنم حدود 6 تا 7 تومن باشه

که اگه بیمه تکمیلی هم داشته باشین خیلی کمتر میشه

گاندی فک میکنم فقط هزینش بالاست...که اگه مشکل هزینه کسی نداشته باشه عالیه....ولی بازم دوس دارم بچه ه ...

چه خبره مگه جنگه

هزینه اتاقای وی آی پیش که مثل سوییت هتل هست شبی یک و نیمه. اتاق خصوصی هم حدود ۷۰۰ . زنگ بزنید بپرسین کاری نداره که

چه خبره مگه جنگه هزینه اتاقای وی آی پیش که مثل سوییت هتل هست شبی یک و نیمه. اتاق خصوصی هم حدود ۷۰۰ ...

یکی از دوستام زنگ زده بهش گفتن هفت واسه وی ای پی....بعد میگفت روز تسویه ازش سیزده تومن گرفتن البته این دو شب مونده بوده....برای خودمم عجیب بود....میگن زنگ میزنی ی قیمت میدن روز ترخیص یه قیمت فضایی جلوت میزارن...