2777
2789

خانما رفتم کت و شلوار و جلیقه رنگ سبز پاستیلی گرفتم ۲۱ سالمه سایزم شماره یک هست کلی گشتم تا اینو خریدم بعد اومدم خونه دیدم رو کتش یه سوزاخ ریز هست انگار گرفته ب ی جایی یذره پاره شده ی دایره خیلی کوچولو

زنگ زدم ب فروشنده گفت سایز یک اون رنگو نداریم مدلای دیگ داریم رنگ کرم و سبز پررنگ و بیار تعویض میکنم

رنگاشم طوسی و سبزپاستیلی و سبزلجنی بود

چیکارکنم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

چ رنگی بردارم موقع تعویض ک بهم بیاد ۲۱ سالمه میخام دخترونه باشم توعروسی

اینم خیلی پاره نیست ی سوراخ ریز ک پارچه اش هست بخام میتونم یذره چسب بریزم توسوراخش و بچسبونم پارچه رو روش اصلا دیده هم نشه

تعویض کنم یا همینو بردارم راه درست شدن داره

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دیده نمیشه همینو نگه دار

ن دیده نمیشه جوری ک تو مغازه هم مشخص نبود ب نظرت یذره چسب بریزم تو سوراخش پارچه رو بچسبونم روش بهتر نیست؟

معلومه اینو خیلی دوست داری . همینو نگه دار

خیلی اصلا ذوق کردم وقتی دیدمش اخه خیلی لاغرم اینم سایز یک بود از مانکن تو مغازه در اورد شلوارش دمپا هست رو کفشام و شالمم میاد

حالا نمیدونم برم برای تعویض یان چون گفت از مدلای دی هم این رنگو نداریم کرم و سبز پررنگ و طوسی داریم 

از این ۳ تا رنگ کدومش دخترونه تره

نه نکنیااا

چرا؟

باز بیشتر خراب کاری نشه؟؟؟

نمیدونم بخدا خیلی ریزه وقتی از توسوراخ میاد بیرون یکی فکر میکنع یکم نخکش شده میخام اندازه ته کبریت چسب بزنم ک نیاد بیرون

سوراخش کجای لباسه؟

جلوش

چ رنگی بردارم موقع تعویض ک بهم بیاد ۲۱ سالمه میخام دخترونه باشم توعروسیاینم خیلی پاره نیست ی سوراخ ر ...

وا نه بابا میسوزه پارچه چسب بریزی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
وا نه بابا میسوزه پارچه چسب بریزی

عهههه واقعا