2777
2789
عنوان

قهوه برای من برعکس عمل میکنه

105 بازدید | 10 پست

سلام 

شبتون بخیر عزیزان 🤍

کیا مثل من وقتی قهوه ، هات چاکلت یا چای غلیظ میخورن حالشون بد میشه ؟ 

من بعد خوردن اینا سر درد ، حالت تهوع و احساس ضعف میکنم و بالعکس بقیه که خوابشون میپره من خوابم میگیره 😀

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

طبیعیه کافئین رو بعضیا برعکس عمل میکنه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اولین بار خوردم راهی بیمارستان شدم تپش قلب شدید گرفته بودم با تنگی نفس و بی حالی

الهی ، منم همینطوری میشم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

قهوه طبع خشکی داره اگه شما هم بدنت خشکی داشته باشه ممکنه بهت نسازه میتونی بعدش شربت زعفران بهوری

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

من که اولین بار خوردم راهی بیمارستان شدم تپش قلب شدید گرفته بودم با تنگی نفس و بی حالی

منی که قهوه با پروپرانول میخورم🤣

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ای وای خب نخور کلا عزیزم ،قرصم ضرر داره اخهمنم یه دوره پروپرانول خوردم بخاطر استرس و تپش قلبمخیلی بی ...

بدون قهوه زندگی فایده نداره

نه من دوز ۱۰ میخورم ضعیفههه