2777
2789
عنوان

دوستم تنها بچه شو از دست داد

264 بازدید | 17 پست

یه دوستی دارم که وقتی بچه بود پدرشو از دست داد،با سختی بزرگ شد تو سن کم ازدواج کرد و بچه دارشد ،اما بعد مدتی معلوم شد ام اس داره واسه همین شوهرش ازش جداشد،بازم کم نیاورد با وجود کلی بدبختی و نداری درس خوند تونست شغل خوب پیدا کنه ،هیچوقت ندیده بودم ناراحت باشه یا از چیزی گله کنه حتی از شوهر نامردش،هیچوقت نبود ک نخنده،پسرش شده بود همه چیزش تمام انگیزش واسه زندگی ،تا اینکه دیروز یه راننده لعنتی که نمیدونم عجله ی چیو داشته میزنه بهشو پسر دسته گل دوست من پرپر شد،۱۴سال داشت اما عین یه مرد بالغ رفتار میکرد،دلم خییییلی خونه براش

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

الهیی 

طفلک 😭😔

امیدوارم خدا بهش صبر بده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن بار رفتم در خونه شون اما نتونستم برم تو ،حالم اینقدر بده ک نمیتونم برم پیشش

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

حالم بد شد ای خدا نگو اینحا این چیزارو میریزیم بهم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

همیشه میگفت تا پسرمو بزرگ نکنم مردش نکنم اجازه نمیدم ام اس منو از پا دربیاره

چرا خدا اینهمه سختی رو فقط برای آدمای خوب میده

چرااا خدا خوبا رو‌ زود بر میداره😭😭 چراا فقط آدمای خوب رو میخواد نابود کنه💔💔💔

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

خدا بهش صبر بده

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

حالم خ خ بده اومدم بیرون نمیتونم بمونم خونه