2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده😔 کاش طلاق نمی‌گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 247 پست
بنظرت اینکه من هی باهاش بحث میکردم که چرا بهم توجه نداری دلیل خوبی برای طلاق دادنمه؟ بنظرت زود اقدام ...

نه زود اقدام نکردی اینم دلیلش نیست، فکر و خیال الکی نکن آدم بی لیاقتی بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن نمیخوادت دنبال بهانه بوده ولی نمیدونم چرا تو کله من نمیره 😭میگم نه مقصر بودم که ولم کرده. ...

یه پیشنهاد بهت بدم؟؟؟

درسته غرورت له میشه ها و یه مدتی داغون میشی ولی خب بهتر از اینه توو عذاب و برزخ زندگی کنی

رک و راست برو ازش سوالایی که توو ذهنت هست ازش بپرس و ازش خواهش کن راستش رو بگه

بگو من رو نمی خواستی که راضی به طلاق شدی؟و زیاد هم دوسم نداشتی

غرورت میره زیر پا ولی خب به نظرم خیلی بهتر از توو برزخ زندگی کردن هست

خودم ۴ سال پیش به اونی که از روی بی عقلی عاشقش شده بودم و نمی تونستم فراموشش کنم اتفاقا به پیشنهاد داداشم زنگ زدم همش خودم سرزنش می کردم و...داداشم گفت زنگش بزن داغون میشی ولی خوب میشی ‌..بهم گفت آره دیگه دوستت ندارم دلم برات سوخت اگر این آخریا باهات ادامه دادم...

یه اشکی ریختم و جیغی زدم بیا و ببین

ولی پشیمون نیستم زنگ زدم دختر خیلی خیلی روبه رشد و موفقی شدم و کسی توو زندگیم اومد که عاشقمه

شاید اکه من غرورم رو کنار میزاشتم و بهش اصرار میکردم و بهش پیله میکردم باهام خوب میشد و الان طلاق نم ...

اصلا اصلا اون تو رو نمی‌خواست بفهم و‌خودت رو سرزنش نکن

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
خوب خودشم از خداش بوده وگرنه کار ب طلاق نمیکشید

پس چرا میگه مقصر من بودم که اون خسته شد نخواست. اینجوری میگه من عذاب وجدان میگیرم 🥲

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
شاید اکه من غرورم رو کنار میزاشتم و بهش اصرار میکردم و بهش پیله میکردم باهام خوب میشد و الان طلاق نم ...

اون از عقد باهات پشیمون بود. اگر هم التاسش میکردی باز فایده نداشت فقط یکم دیرتر طلاق میگرفتی باز همین.

خب دلیلش چی بود؟شما که هنوز باهم زیر یه سقف نرفته بودین که چطور گفته نمیتونم باهاش زندگی کنم؟

والا نمی دونم که من حتی گفتم بیا چند ماه با هم باشیم تا عروسی وقت زیاده اگر دیدیم واقعا نمیشه طلاق بگیریم . در کمتر از یک ماه چطور به این نتیجه رسید که نمیتونیم زندگی‌کنیم 😔 

والا نمی دونم که من حتی گفتم بیا چند ماه با هم باشیم تا عروسی وقت زیاده اگر دیدیم واقعا نمیشه طلاق ب ...

خیلی عجیبه

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

الان مبگی پشیمونی ولی اگه به فرض التماس میکردی بلید تو زندکی واسه محبت کردن گدایی میکردی باز میگفتی ...

اگر میومد آشتی میگرد شاید قید محبت کردنشو هم میزدم ولی حتی نخواست ذره ای تلاش کنه و گفت دیگه نیستم برو هر کاری میخوای بکن