2777
2789
عنوان

دیشب عروسی بودیم😭😭

249 بازدید | 11 پست

عروسی پسر دایی شوهرم بچم گذاشتم پیشه مادرم رفتیم عروسی تموم شدبا شوهرم میرفتیم سمت ماشینمون داشتم حرف میزدم باهاش یهو دختردایش دید دختره گفت سلاااااام بلند اونم منو ول کرد رفت پیشه دختر داییاش خوش,و بش اصلا انگار من وجود ندارم انقد دلم گرفت ناراحت شدم که نگین خودم رفتم سمت ماشین اون هنوز داشت حرف میزد باهاشون,میخندید وایسادم بیاد در باز کنه سوارشم شلوغ پلوغ شده بود معذب بودم بعد که اومد پرید بهم چرا تنهایی بین این همه مرد راه افتادی اومدی کلی نهیبم داد مست بود صداشم بلند کرده بود همه نگام کردن گریم گرفت تو ماشین هیچی نگفت بهم منو رسوند خونه مادرم رفت هنوزم ازش خبری نیس از صبح تاحالا گوشیم خاموش کرده بودم الان روشن کردم هیچچچ حالم بده بچه ها چیکار کنم کجا رفته یعنی من کارم بد بود نه؟ 😭

مزاحم نشید . درخواست ندید. 😐 فقط خانما بیان تو تاپبک من 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم .... من که نمیتونم آدمی ک نوشیدنی میخوره رو تحمل کنم

نوشیدنی هیچی اینکه رفت پیشه دختر دایی جلفش,بدم اومد ازش

مزاحم نشید . درخواست ندید. 😐 فقط خانما بیان تو تاپبک من 😊