2777
2789

امروز صبح بعد اینکه شوهرم رفت سر کار پتو بالشت برداشتم اومدم تو اتاق رو تخت خوابیدم خلاصه خواب بودم دیدم تخت دوتا لرزه ریز رفت از ترس بندو بساطمو برداشتم رفتم تو سالن راستش مدت قبلشم ظهر تو اتاق خواب بودم باز همینجوری شد و اینمه ما اصلا یبارم رو تخت نخوابیدیم همش تو سالن میخوابیم کسی دلیلشو میدونه😐😐حس میکنم تختو اشغال کردن برا همین نمیخواستن بخدابم الانم رو تختم میترسم بخوابم😂😂

حتما یه زلزله ی ریز اومده

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلند بگو بسم الله رحمن اارحیم آهای اجنه برین خونتون تخت خودمه جهاز خودمه

😂 😂 😂 وای اینو بگم بدتر میرینم به خودم ک خواهر😂😂بزار استفاده کنن روش بخوابن فقط برام پوا بزارن زیر تخت همون خوبه

زلزله بوده یا یه نگاه بنداز شاید مارمولکی یا چیزی زیر تختت باشه

اخه خواهر من مارمولک چجوری میتونه تشت دو نفره رو به این سنگینی بلرزونه😂😂بعدم زیر تخت چ ربطش به لرزه و تشک

😂 😂 😂 وای اینو بگم بدتر میرینم به خودم ک خواهر😂😂بزار استفاده کنن روش بخوابن فقط برام پوا بزارن ...

خب بلند بهشون بگو شبی پنج میلیون میگیریم تختو اجاره میدم اگه استفاده کردین پولشو برام بیارین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب بلند بهشون بگو شبی پنج میلیون میگیریم تختو اجاره میدم اگه استفاده کردین پولشو برام بیارین

وجه نقد ن فقططط طلا قبول میکنم 😂😂😂یواشکی بذارن زیر تشک خودم بعدا جمعشون میکنم

شاید خنده دار یا مسخره بنظر برسه ی خانومی نی نی سایت بود خونشون جن داشت میگفت همسایه مون اومده خونمون بلند داد زده بهشون گفته خونمون فروش نمیره کمکمون کنین فرداش مشتری پیدا شده برا خونهه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ای وای دقیقا بسم الله میتونم بگم ولی جرات ندارم بگم برین گمشین😅😂

اخه میدونی چیه

یکی از اقوام تعریف میکرد میگفت خواب بودم رو تخت چنان 3نصف شب تختو بلند کرده بودن تمون میدادن من با لباس خونمی زدم بیرون اون یادم اومد 😂😂😂