2777
2789
عنوان

طلاق

2516 بازدید | 108 پست

سلام خوبین من از کاربرای قدیمیم بیشتر تون رو میشناسم بعضیاتونم منو من ۲۲ سالمه ۱۴ سالگی ازدواج کردم مشکلات فروانی داشتم خیلی هاا شوهرم دست به زن داشت شدید و موقع دعوا دستش میلرزید من از اون دوران نامزدی میزد من با مادرشوهرم زندگی میکردم و واقعا کم تو دعوا بی تاثیر نبود یه زن فوق العاده مرموز مثلا دوست داشت شوهرم منو بزنه بعد اون بیاد طرف من و دایه شیرین تر از مادر بشه مثلا منو شوهرم حق نداشتیم با هم بخوابیم خالا بگذریم شوهرم خیلی دست به زن داشت ولی من دوسش داشتم و یه ترس خیلی زیاد ازش در حد لرزیدن گذشت تا سال پیش مادرشوهر فوت کرد اینم بگم شوهرم از اول شکاک بود ولی مثلا ۲ سال اول بعد بهتر شد یعنی من جایی نمیرفتم بست مینشستم خونه

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا از اخلاقای شوهرم این بود بعد این که کلی میزد میومد دست بوسی و غلط کردم و اینا منم میگفتم باشه یه جیز دیگه بعد کتک زدن من به زور میگفت بیا نزدیکی کنیم من واقعا سختم بود ولی مجبور بود الان یه ساله مادرشوهرم مرده شوهرم به شدت شکاک شده در حد خیلی بد و همش به من میگه من تنهام منو ول نکن و اینا از اخلاقای شوهرم اینه که مثلا دوست داره دیگران منو  ازیت کنن بعد من برم بغل اون و اونارو بد وبیراه بگم مثلا یه مرد بیاد منو اذیت کنه من برم بغل شوهرم بعد شوهرم به شدت فضوله مثلا میخواد مثلا رابطه خواهرم با دوس پسرش رو بدونه بعد من نگم یه دعوای بزرگ مثلا میگه دوستت دوس مسر داره میگم نه داشته باشه هم به من ممیگه میگه اره شماها مریم مقدسین

مثلا گوشی من مکان یاب زده یا همه ی رمز های گوشیمو میدونه واقعا من اذیت میشم مثلا به من میگه تو رو خدا همه چی رو به من بگو بعد من میگم دیروز رفتم بیرون فکر کنین تو ۱ ساعت ۱۵ بار تو ایمو زنگ زد

من واقعا خیلی ازش میترسم مثلا میاد خونه میلرزم و متاسفانه دیگه هیچ حسی ندارم بهش مثلا منو به زور مجبور میکنه برو تو گروه های مختلط

مثلا به من میگه فلان پسر چشش به تو هست ازت خوشش میاد بگو که دوس پسرت هست من واقعا متنفر شدم ازش اصلا هیچ حسی ندارم بهش مخصوصا کتک هاش یادم میاد

من واقعا خیلی ازش میترسم مثلا میاد خونه میلرزم و متاسفانه دیگه هیچ حسی ندارم بهش مثلا منو به زور مجب ...

اونوقت دیگه کارش حادتر از رفتن پیش روانشناسه یعنی چی آخه دلیلی داره که اینجور میکنه از اول اینجور بود یا بعد فوت مادرش اینجور شده

شایدمیخوادامتحانت کنه که میگه بروتوگروهای مختلط یاشایدمیخواتوروتوشرایط خیانت قراربده ببینه عکس العملتون چیه

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔