2777
2789

چطوریه بعد از قبولی یک سال می‌فرستن‌ دانشگاه فرهنگیان یا که نه از مهر می‌فرستن‌ مدرسه هم زمان هم دانشگاه فرهنگیان میرن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ۱۲ هفته پنجشنبه و جمعه .حالا یا توی تابستان و یا در ایام تحصیل .بستگی به زمان آزمون و مصاحبه داره

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

من خالم قبول شد و از مهر همون سال رفت مدرسه و شروع به درس دادن کرد و هر هفته ۵ شنبه جمعه ها می رفت دانشگاه فرهنگیان مشهد حالا ما چون تو خراسان رضوی هستیم میره مشهد ولی به احتمال زیاد هر استان میره دانشگاه فرهنگیان مرکز استان خودش

من از مدرسین دوره های توانمندی سازی استخدامی های ماده ۲۸تهران هستم.توی منطقه ما برای این گروه از ورودیها دوماه و خورده ای الی سه ماه در نظر میگیریم..

قاشق نشسته
من خالم قبول شد و از مهر همون سال رفت مدرسه و شروع به درس دادن کرد و هر هفته ۵ شنبه جمعه ها می رفت د ...

مرسی عزیزم من میخام آخه ارشد هم بخونم بچه کوچیک هم دارم نمی‌دونم میتونم هر دو رو انجام بدم یانه

من از مدرسین دوره های توانمندی سازی استخدامی های ماده ۲۸تهران هستم.توی منطقه ما برای این گروه از ورو ...

مرسی بنظرتون میتونم هم معلم بشم هم ارشد مجازی بخونم با بچه هفت هشت ماهه

ببخشید برای مصاحبه چی بخونم

اطلاعات مذهبي، قرائت قرآن با معنی .در مصاحبه تخصصی روش کلاسداری و ارائه یک درس به صورت کلاس فرضی و پیدا کردن راه حل  موضوعات چالشی دانش آموزان 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

اطلاعات مذهبي، قرائت قرآن با معنی .در مصاحبه تخصصی روش کلاسداری و ارائه یک درس به صورت کلاس فرضی و پ ...

برای ارایه درس درسی که خودم آماده کردم میشه یا خودشون میگن ؟کتاب درسی رو در اختیار میگذارند ؟اطلاعات مذهبی احکام بخونم کافیه؟