کلا ۱۲ هفته پنجشنبه و جمعه .حالا یا توی تابستان و یا در ایام تحصیل .بستگی به زمان آزمون و مصاحبه داره
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21
من خالم قبول شد و از مهر همون سال رفت مدرسه و شروع به درس دادن کرد و هر هفته ۵ شنبه جمعه ها می رفت دانشگاه فرهنگیان مشهد حالا ما چون تو خراسان رضوی هستیم میره مشهد ولی به احتمال زیاد هر استان میره دانشگاه فرهنگیان مرکز استان خودش
اطلاعات مذهبي، قرائت قرآن با معنی .در مصاحبه تخصصی روش کلاسداری و ارائه یک درس به صورت کلاس فرضی و پیدا کردن راه حل موضوعات چالشی دانش آموزان
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21