2777
2789
عنوان

به نظرتون جلو شوهرم غرور و شخصیتم له شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 58 پست
خوب کاری کردیزندگیت رو حفظ کردی شوهرت نیومد به تو بگه مگه چیکار کردی که دوستم این حرفا رو زده مگه چی ...

نه چیزی نگفت چون ازم مطمئنه فقط گفت برم حالیش کنم به چه حقی به زن من تهمت میزنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهمت زده بودن بهم😢

درسته کمی تند رفته ولی شرافت داره

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اینکه جز اون کسی ندارم تو سر زدن نداره که تقصیر من نیست که مادرم فوت کرده😐

عزیزم چرا باید کوچیک شده باشی چرا تحقیر شده باشی؟مگه شوهرت نیست کی از شوهر به آدم‌نزدیکتره،روح مادر عزیزت شاد خیلی هم درست گفتی مرد خوب هم شوهر آدمه هم مادر آدمه هم‌پدرآدمه هم رفیق آدمه درضمن شما بخاطر جلوگیری ازیه فاجعه احساساتت رو بروز دادی وبنظرم کار درستی کردی

باید میرفت چاقو چاقو میکرد طرفواگر تهمت الکی ب شما زدهشما چرا هندی بازی دراوردی

😑

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

چاقو زدن تاوان داره ها،الکی نیست که

اینا رو ول کن

عقل ندارن 

زندگیت رو نجات دادی دختر