2777
2789

دوستش پشت سرم یه حرفایی زده بود به گوش شوهرم رسید،اومد چاقو برداره بره سروقتش هرچقدر قسم دادم گریه کردم نکن انگار صدامو نمیشنید.

دیگه دیدم راهی نیست به پاش افتادم گفتم توروخدا نکن،من جز تو هیچکسو ندارم تو شوهرمی،بابامی،مامانمی،نکن هرچی گفته گفته.

دلش سوخت چاقو از دستش افتاد خم شد بلندم کرد.

الان حس میکنم خیلی کوچیک شدم جلوش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میرفت چاقو چاقو میکرد طرفو

اگر تهمت الکی ب شما زده

شما چرا هندی بازی دراوردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب کاری کردی

زندگیت رو حفظ کردی 

شوهرت نیومد به تو بگه مگه چیکار کردی که دوستم این حرفا رو زده 

مگه چی دیده ازت و به تو اعتماد کامل داشت و خواست بره سراغِ اون 

شما هم بخاطر همین شوهر و زندگیت اشکالی نداره یه بار اینکارو کنی

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

باید میرفت چاقو چاقو میکرد طرفواگر تهمت الکی ب شما زدهشما چرا هندی بازی دراوردی

بعدش میرفت تو زندون اب خنک می خورد!

بیخیال به نظر من کار درستی کرده 

حرف بعد هواست

پشت هر ادمی یسری حرفا میزنن

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

اینکه جز اون کسی ندارم تو سر زدن نداره که تقصیر من نیست که مادرم فوت کرده😐

همه مثل هم نییتن من حیت وقتی ازخانوادم ناراحتم اشوهرم درد ودل میکنم تواین نه سال بدترین دعوا هاروباهم کردیم هیچوقت توسرم نزده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙