2777
2789

خواهشا نریزید رو سرم بگید مقایسه میکنی! نخیر فقط میخام درد دلمو بگم تو دلم نمونه خیلی از این موضوع رنج میبرم و بهم راه چاره بگید چیکار کنم

شوهر من چند باری با دوستاش و مردهای فامیل و آشنا رفت گردشو تفریح آخرین بار عید رفته در حالی که الان سه ساله با من ازدواج کرده بچه هم داریم ولی نشده یه بار ما رو ببر جایی خانوادگی بریم خیلی دلم میخاد باهاش بریم مسافرت

از اونطرف شوهر دخترداییم خواسته با دوستاش برن بیرون بگردن پدرش نزاشته که تو خانواده داری با زن و بچت بگرد دیگه متاهلی ولی یه بار من نشنیدم از دهن پدر مادرشوهرم که به شوهر منم این حرفا رو بگن بفهمه خیلی دلم میگیره از شوهرم و ازش متنفر میشم بارها هم راجبش باهاش صحبت کردم بهش گفتم ولی گوش نکرد...😔به کی بگم 

به پدر و مادرت بگو. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حق داری . وقتی مجردی میگی اگه شوهر داشتم تنها نبودم می‌بردم گردش . ولی واقعیت بعد ازدواج تنهاتر میشی

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر و مادرم طلاق گرفتن به کدومش بگم آخه

به هر دوشون ــتا کی میخوای سکوت کنی و حقت رو نخوای. باللخره باید بفهمه همچینم بی کس و کار نیستی زن و بچه رو ول کنه  بره پی الواطی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!