2777
2789
عنوان

کل وسایل برقی چقدر میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 81 پست

دیجی کالا خیلی گرونه

اگه پول کرایه ماشینم بدین فوقش یه تومن میگیرن 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد کامل بود؟خورد ریز همه چی کامل؟

همه چی دیگه اره از گاز بگیر تا گوشتکوب برقیالبته من به غذا ساز 31 کاره کنوود گرفتم با یه گوشتکوب برقی سه کاره براهمین خرده ریز زیاد نگرفتم ببین ماکروفر گاز ابمیوه گیری گاز بخچال ساید ماشین لباسشویی ماروفر ساندویچ ساز غذاساز چایی ساز قهوه ساز وچندتا تیکه دیگه دقیق یادم نیست من مارک ال جی کنوود و بدش گرفتم گازم لفرا یخچال و ماشین لباسشوییم ال جی ظرفشویی هم جا نداشتم ولی بابام گفت خونه بخری برات میگیرم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

البته من سه سال پیش عروسی کردم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اره بخدا منم واسه جهیزیم میخوام برم اونجا آخه فرقش خییییلی زیاده شوهرم الان اونجاس واسه خواهرش جهیز ...

چ خووب 

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

ولی چون با خواهر شوهرم میرم برا حهیزیه قیمتا حدودی دستمه

عزیزم من 5 ماه پیش جهیزیمو خریدم وسایل برقیم 14 تا بود شد 40 تومن و اره عزیزم مایکرویو با توستر فرق داره 

من جفتشونو خریدم ولی باید بگم مایکرویو کارایی بیشتری داره تا توستر

البته من یخچال و لباسشویی و ظرفشویی رو نگفتم فقط وسیله های برقی اشپزخونه شدن 40

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سامسونگ نگیر. کمپین زدن که کسی سامسونگ نخره 

برای چی 

سامسونگ هم به ورزشکاران‌ایرانی کادو نمیده

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
عزیزم من 5 ماه پیش جهیزیمو خریدم وسایل برقیم 14 تا بود شد 40 تومن و اره عزیزم مایکرویو با توستر فرق ...

چ مارکی گرفتی عزیزم

ظرفشویی خیلی ضرروری نیست.راستی من رفتم سولار بگیرم داشتن قیمتارو عوض میکردن.داره میره بالا.دیگه خرید ...

اره منم از همین ترسیدم میخوام بخرم 

چ خووب 

از من میشنوی برو اونجا همه از اونجا میخرن خیلی خوبه .بدون گارانتی ارزون تره

بابام 5سال پیش لباسشویی ال جی 8 کیلو خرید 500 تومن بدون گارانتی خیلی خوب کار میکنی

پارسالم یه تلوزیون سامسونگ 50 اینچ خریدیم یک ملیون وهفصد

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........