2777
2789
نون خشکی ها قدیم رو نمی‌دونم یادتون هست از اونا که گاری داشتن .تو کوچمون بود اونم سه تا دختر داشت .ه ...

دقیقا استادمون تعریف میکرد میگفت سرایدار خونشون چهارتا بچه داشت هرچهارتاشون دکتر شدن و دوتاشون مهاجرت کردن .برا پدر مادرشون بهترین جا خونه خریدن و براشون سرایدار هم گرفتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر از این موردا زیاده 

نمونه ش همکلاسی دخترم مداد رنگی شش رنگه داره و خجالت میکشه دربیاره ودوسشون نداره کلنمال دخترمو استفاده میکنه یابجای قمقمه بطری نوشابه میاره 

هیچ جشنی نمیاد

بچه همش باحسرت نگاه میکنه

فقیر نیستن والا اونروز دیدم مادرش سوار سورن شد نمیدونم چرا سختشه خرج دخترش کنه 

سرایدار هنرستانم دو تا دختر داره ک جفتشون برای پزشکی دارن میخونن

واقعا برای اینجور افراد از ته دل خوشحال میشم 😍

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

عزیزم! پدر من با کارگری ۵ تا از بچه هاش لیسانس و بالاتر دارن. سه تاشون شغل دولتی خوب دارن‌ و در حد توانشون به افراد بی بضاعت کمک میکنن . اتفاقا اکثر آدمهایی که سختی بیشتری دارن تلاش بیشتری برای زندگیشون دارن و آدم های موفق تری هستن.

من خودم از بچگی تا الان که یه دختر ۵ ساله دارم بافقرو نداری بزرگ شدم خواستم بگم همیشه هم اخر داستان قشنگ نیست 

من حسرت یه غذای خوب به دلم موند غذای خوب منظورم کوکو سیب زمینی 

الان خودم یه بچه دارم اونم داره مثل خودم بزرگ میشه 

ناخواسته باردار شدم و روزی هزاران بار خودمو لعنت میکنم

خیلیم سعی کردم تلاش کنم اما زورم به پای زور روزگار نمیرسه 

و تو چه میدانی که انسانهایی بودند که در قصر زندگی کردندو دلی داشتند تنگ و تاریک و پر از غم... و انسانهایی بودند وه در جای تنگ و تاریک زنددگی کردند و دل داشتن همانند قصر.... ان شاءالله آینده خوبی در انتظارشون هست.. مگه هرکس که سرایدارهست نباید بچه دار بشه... داره زحمت میکشه 

از کسایی که از اتوبان رد میشن هم تعدادیشون زنده میمونن، ولی بیشترشون تصادف میکنن و می‌میرن. حکایت استثناهاییه که تو فقر پزشک شدن!

در ضمن اینکه یه نفر تو بزرگسالیش پزشک بشه با پولدار بشه، به این معنی نیست که تو کودکی و اوایل جوانیش از فقر رنج نکشیده باشه. شاید ترجیح میداد اصلا نباشه تا اینکه بخواد یه دوره فقر رو سپری کنه و بعد ثروتمند بشه.

اونایی که توی فقر پزشک شدن و موفق شدن یک نفر با پولش کمکشون کرده که هیچ کس نمی دونه توی آشناهای خودمون یک دختری از خانواده فقیر بود که مادرش خونه مردم کارگری می کرد یکی از اونایی که مادره خونه شون کار می کرد سالها خرج تحصیل و بعد کلاس کنکور بعد هم دانشگاه دختره را تمام و کمال پرداخت کرد دختره فوق لیسانس زبان اسپانیایی گرفت  الان دختره اسپانیا زندگی میکنه با یک پسر اسپانیایی ازدواج کرده 

توی این دنیا تا پول نباشه هیچ استثنایی اتفاق نمی افته 

اونایی که توی فقر پزشک شدن و موفق شدن یک نفر با پولش کمکشون کرده که هیچ کس نمی دونه توی آشناهای خودم ...

من همیشه شاگرد اول کلاس بودم با کم و زیاد پدرم می ساختیم یادم نمیاد حتی یکبار دستمون جلوی کسی دراز شده باشه. ما فقط قدردان پدر و مادرمون بودیم بابت همه زحماتی که کشیدن تا حداقل زندگی بچه هاشون یه سروگردن بالاتر از زندگی خودشون باشه .