2777
2789

تو از کجا میدونی آینده اون بچه چیه ؟؟ آدمای بزرگی داریم که وضعیت بدتر از این رو داشتن  

اونا هم انسان هستن دلشون فرزند میخواد 

مثلا بگی یه مورچه چون ضعیفه نباید زاد و ولد کنه ؟

درسته وضعیت ناراحت کننده ای ولی امثال این ها کم نیست باید جلوی فقر رو گرفت نه فرزند آوری 

یارو نسلش منقرض بشه که فقر ادامه دار نشه 

نژاد پرستیه ؟؟؟؟ فکر دیگه ای باید کرد 

یارو از همه چیز محرومه از فرزند هم محروم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی خب بچه ای که حتی نمیتونی یه دکتر ببریش یا زنی که زمستون حتی یه کاپشن ساده ندارهیا همون بچه ک ...

چون پول ندارن یا کم دارن بچه دار نشن یعنی کسی ک پول نداده عزیرم حق زندگی نداره ؟خدابزرگه اونقد بزرگ ک از تصور خارجه 

شاید دلخوشی زندگی اونام همون بچه باشه-والا 

بله عزیزم ولی حرفتون در مورد آدمای ثروتمند هم صدق می‌کنه .نمیشه گفت کسی که تو رفاه هست هم آدم خوبی م ...

دقیقا اگر قرار بود ثروت گره از مشکل انسان ها باز کنه قاعدتا انسانهای ثروتمند نباید دچار خیلی بیماری های جسمی و به ویژه روحی میشدن

مخالف بارداری فقیر فقرا هستمولی نطرم این هست اون بچه باید مادر و پدرش رو از اون وضع نجات بده

تو هم مثل پدر و مادر اون بچه احمقی 

پدر و مادر وظیفه دارن بچه رو از اون شرایط نجات بدن

نه که بچه اونا رو نجات بده خنگ 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بله عزیزم ولی حرفتون در مورد آدمای ثروتمند هم صدق می‌کنه .نمیشه گفت کسی که تو رفاه هست هم آدم خوبی م ...

البته درسته ولی ما داریم از اکثریت صحبت میکنیم 

د ر اکثر موارد فقر زیاد محرومیت و مشکلات زیاد ایجاد میکنه

اینکه یکی مرفه هست حالا بچه اش شده فقیر یا معمولی اون اقلیت هست

مثل اینکه بگیم تو مناطق فقیر افریقا همه از شدت محرومیت و فقر دکتر و وکیل و مهندس شدن 

منم دارم ب این فکر میکنم صلاحبای اون ساختمون چ ادمای لجنی هستن ک ی اتاق دادن فقط ب این سه نفر

شما خونتو در اختیارشون قرار بده 

جایی که بهش دادن اتاق سرایداریه انتظار داری واحد خودشون رو بدن بهش؟!!!!

تو از کجا میدونی آینده اون بچه چیه ؟؟ آدمای بزرگی داریم که وضعیت بدتر از این رو داشتن اونا هم انسان ...

نظر شما محترم ولی از نظر من این خودخواهی مطلقه 

چون دلت میخواد بچه داشته باشی باید کسی رو به این دنیا دعوت کنی که نمیتونی براش حداقل ها رو فراهم کنی؟ مگه بچه اسباب بازی یا لباسه که چون دلت میخواد داشته باشیش باید هر طور شده تهیه کنی؟ 

داریم درمورد زندگی یک انسان حرف میزنیم 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️