2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلداریم بده دارم میمیرم

129 بازدید | 9 پست

کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم 

انقد با آدما حرف زدم هرکس نظر خودش رو گفته خسته شدم 

سرم درد میکنه الان سرکارم میخوام برم خونه فقط بخوابم ولی میگم نمیشه زندگی رو ول کرد 

بچه‌ها من عقدم تو تق و لقیای اول زندگی هستم خیلی فکر میکنم وسواس فکری دارم 

گذشتم رو اونجوری که میخواستم نبودم حالا میخوام خودمو تنبیه کنم و زندگیم رو خراب کنم 

کاش یه ندایی نشونه ای چیزی ببینم 

خدایا شکرت که هستی =)

عزیزم بهترین تنبیه برات ادم شدنه و درست زندگی کردن نه خراب کردن متوجه شدی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته خراب شده چرا با فکر رکدن بهش داری اینده رو از خودت میگیری ....رها کن برو به سمت ...

من حتی به شوهرم و پدر شوهرم حرف جدایی زدم 

اینم ولش کنم؟

خدایا شکرت که هستی =)
خیلی کلی بود آخه....اما دوران سختیه.درک میکنم مام خیلی چالش داشتیم اما اگه زندگیت و‌دوست داری خرابش ...

من حتی به شوهرم و پدر شوهرم حرف جدایی زدم 

اینم ولش کنم؟

خدایا شکرت که هستی =)
من حتی به شوهرم و پدر شوهرم حرف جدایی زدم اینم ولش کنم؟

بله    رها کردن هر چی گفتی  هر چی شنیدی  ..هر کسی هر کاری کرده    ....به فکر  روح  و روان  خودت باش  به فکر سلامت  جسم خودت باش   وبه اینده فکر    کن  و رشد و پیشرفتت...

این پست رو زیاد  تکرار کردی   ...همه  ما ادم ها  اشتباهاتی  داریم  ...نمیدونم دلیل رفتارت  چی  بوده ...ولی شاید طرف مقابلت هم   رفتاری داشته  ک شما  همچین عکس العملی داشتی  ...همین طور  ک   شما  داری   به رفتارت   واشتباهاتت فکر میکنی   مطمعن باش  اطرافیانتم  به  رفتارشون فکر میکنند..خودتو  سرزنش نکن ... خودتو   ببخش  و بهترین خودت باش   ..بقیه  هم متوجه تغییراتت میشوند

عزیز دلم جبرانش کن با حرفت یا عملت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .