2777
2789
عنوان

کاش من برونگرا نبودم( سه نقطه)

219 بازدید | 33 پست

داخل خونه دووم نمیارم دلم میخواد همس برم بیرون همش نیاز دارم حرف بزنم از درونم بقیه رو مطلع کنم با وجود اینکه بعد اینکه حرف میزنم هم پشیمون میشم ولی اگ حرف نزنم بی قرارم...

ازون طرفم ی شوهر دارم درونگرا البته درونگرای ۱۰۰ نیس ولی خب خیلی اهل حرف زدن نیس ،از تنهاییش بشدت لذت میبره ک ابن باعث میشه من بهش مشکوک بشم همش میگم یعنی تنهایی چیکلر میکنه ک اینقدر مشتاق تنها بودنه...

واااای دلم گرفته کسی هم نیس الان بتونم درونمو براش بریزم رو داریه 

با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم ولی خیلی آدمای صمیمی اونجوری نیستن مادرشوهرم ک اصلا ی موجود ناشناخته است مودی ،خودشیفته و کنترلگر ،زبونش مث زهرمار میمونه اصلا نمیشه ب حال فعلیش تکیه کرد.

وااای پر از حرفم فکرم نمیکنم کسی اینجا حوصله ابنهمه متنو خوندن داشته باشه😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همیشه میگم کاش درونگرا نبودم

اگر این احساس را داری درونگرا نیستی. برونگرایی ولی از آدم ها فاصله میگیری . وقتی می خواهی باهشون ارتباط بگیری اضطراب می گیری.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

من قبلا شدیداً کم حرف و حوصله سر بر بودم الان خیلی بهتر شدم به نظر خودم،تو هم خیلی خوبی مثل قبلا من ...

والا بهتره ک حوصله سر بر باشی تا بقیه از درونت مطلع باشن و حرفاتو ارزون بخرن و گرون بفروشن ب خودت