من بعد از نوبت اول خیلی بهم فشار اومد کلی مشکلات روحی و روانی داشتم و افسردگی گرفتم طوری که با هیچکس حرف نمیزدم نزدیک یک هفته مدرسه نرفتم نوبت اول خیلی بد بود بچه ها هم اذیتم میکردن و من توان اینکه دوباره در اون حد بخونم و بیست بگیرم رو نداشتم مامانم پا به پای من غصه خورد و گریه کرد خواهرا و برادرام از یه طرف اذیتش میکنن بابامم که هر چی میشه روی این بنده خدا آوار میشه خیلی گناه داره خیلی دلم براش میسوزه ولی منم بخدا آدمم وقتی حالم خوب نباشه نمیتونم کاری کنم خدا شاهده تا پای خودکشی رفتم و خود مامانم جلومو گرفت امروز اومده گفت پامو چند روزه نمیتونم خوب تکون بدم دردم میکنه بدنم درد میکنه خدایا این چه مصیبتی بود دیگه😭😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درستو بخون نه گریه زاری کن نه اعصاب خانواده تو خورد کن
این نمره ها شاید تاثیری تو آینده ات نداشته باشه ولی این گریه زاری ها داره
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
عزیزم واسه یک درس انقدر روی خودتو مامانت فشار میاری انشالله که چیزی نیست زنگ بزن به اورژانس شرایطو ت ...
به جان خودش که تنها امیدم توی دنیاس خودش شروع میکنه مثلاً نشستم مقایسه میکنه من و حتی با دختر خالم منم جوابشو میدم باز یه چیز دیگه میگه باز یه چیز دیگه و...آخه منم تقصیر خودم نیست باید میرفتم روانشناس ولی هیچکس نبردم عیب میدونن اینارو الان افسردگیم حاد شده حتی یک درسم بزور میخونم خیلی سخته از شاگرد برتر برسی به اینجا خودتو جای من بزار😭
انقدر برا درس حرص نخور چون بیست نشدی میخوای خودتو و بقیه رو بکشی؟مردم تک میشن عین خیالشون نیست درستو ...
من شاید واسه ۲۵ صدم گریه کنم چون در ازاش ۲۵ ساعت نمیخوابم ولی نمیام پیشش گریه کنم عادت کرده یه دانش آموزش زرنگ ببینه که همش درس میخونه و اصلا از اتاق بیرون نمیاد با کسی حرف نمیزنه با دوستاش نمیره بیرون شانس من امسالم تاثیر معدل داره
به جان خودش که تنها امیدم توی دنیاس خودش شروع میکنه مثلاً نشستم مقایسه میکنه من و حتی با دختر خال ...
عزیزم خودت به خودت کمک کن میتونی برای مشکلت به مشاورهای تلفنی زنگ بزنی رایگان داره مثل 1480 یا از همین چت جی بی تی کمک بگیر هر مشکلی داری بگو راهنماییت میکنه هرچی به خودت تلقین کنی بدتر میشه
من شاید واسه ۲۵ صدم گریه کنم چون در ازاش ۲۵ ساعت نمیخوابم ولی نمیام پیشش گریه کنم عادت کرده یه دانش ...
بببین اولا حتما برو پیش مشاور چون روش خوندنت صد در صد مشکل داره
دوما من کسی و سراغ دارم فرهنگیان آورده اما به خاطر استرس و اظطراب نتونسته بره سرکار اینارو گفتم که ببینی این حرص خوردنا عوارض داره خودتو داغون نکن
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
زنگ زدم یکبار فقطبه خانوم خیلی مهربونه و محترم جواب داد حدود ۳ ماه پیش ولی دیگه نزدم چون روم نشد بهش ...
عزیزم اونا مشاور و تراپیستن با هزاران نفر برخورد دارند اونجاست مشکلات مثل تورو حل کنه چرا باید خجالت بکشی ! اتفاقا خیلی صبور و با درکن بعدم با یکی دیگشون مشاوره بگیر ! اگر کمک کننده بودن حتما ادامه بده انشالله مشکلت حل بشه عزیزم