سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه..عاقا من شبای چهارشنبه همش خواب میبینم جن دنبالم کرده اذیتم میکنه.دیشب خواب دیدم تو ظاهر یه مرد بود من هی میزدمش میگفتم توروخدا ولم کن چی از جونم میخوای بزار زندگی کنم هر چی میزدمش با لوله ی آهنی آخ نمیگفت هی دنبالم میومد..من چیکار کنم چرت اینجوریه کی سر رشته داره تو این مباحث. وقتی از خواب بیدار میشم میپرم در واقع نفسم بالا نمیاد از ترس...یکسال پیشم اوضام خیلی بد بود اون دیگه هر شب بود ..ک گفتن جن عاشق دارم و با کمک یکی با مشورت بابام بهتر شدم دیگه چن وقتی خبری نبود الان شبای چارشنبه..وای تو خواب بلند بلند سوره میخوندم و بسم الله مدام میگفتم اما نمیرفت...خدایا خودت کمکم کن ..هرکدومتون تجربه ی این مدلی دارین کمکم کنین واقعا حس میکنم ی شب تو خواب سکته میکنم از شدت ترس و وحشت😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قران بزار بالاسرت حموم نرو،حرز بگیر یه زیارت عاشورا بگیر بزن به اب قبل خوابت بخور بعد بخواب،غسل رو گردنت نباشه نمیدونم لباس ابی بود یا سبز نخر نپوش
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چله بقره بخون تا سوزوندنو کشتنشو تو خواب ببینی یه سوال؟! تو خواب رابطه جنسی هم مبخواد یا فقط دنبالت ...
ی شب لباس زیر نومو پوشیدم و خوابیدم ت. خواب دنبالم کرده بود و جای بن بست گیرم انداخت از پشت منو گرفت قشنگگگگگ حس کردم روحم از جسمم داره جدا میشه از ترس