2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه دل داریم بدین

65 بازدید | 8 پست

سلام..دوسال پیش وسواس فکری شدید گرفتم رفتم دکتر روانشناس بهم گفت باید بری روانپزشک منم رفتم قرص فلوکستین۲۰ و ریسپریدون ۱ داد..یک ماه خوردم خوب شدم قطع کردم دوباره وسواسم شروع شد دوباره قرصامو خوردم خوب شدم دوباره قطع کردم ایندفعه خیلی بدتر از قبل شدم وسواسم شدیدتر شد حالم خیلی خیلی بده قرصامو میخورم ولی همچنان حالم بده همش دلشوره استرس دلهره استرس دارم انگار یه غم خیلی بزرگ تو سینمه دلم میخواد همش گریه کنم..وسواس فکریم به تمیزی و چک کردن اشیا نیست نسبت به شخص خاصی وسواس پیدا کردم مدام تو ذهنمه دوست ندارم بهش فکر کنم حالمو بد می‌کنه جوری شدم که میبینمش یهو استرس میگیرم جوری که انگار میخام از حال برم موندم چیکار کنم همش میگم دیگه خوب نمیشم و می‌شینم گریه میکنم 😭😭😭😭متاهلم بچه ۳سالع هم دارم زندگیم خیلی خوبه خداروشکر فقط این وسواس فکریم داره از تو منو می‌کشه همش بی حوصله ام داغونم احساس غم دارم 

نباید یهو قطع کنی این قرصارو بدتر برمیگرده باید کم کم قطع کنی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها دارو جواب نیست عزیزم باید سرتو گرم کنی کنار دارو،با مشاور هم در ارتباط باشی مثلا اگه کسی هست کمکت کنه یه ساعتی بچه رو نگه داره برات بری باشگاه یا یه کلاسی که فکرت کلا درگیر چیزای مثبت شه یا یه کاری شروع کنی

عزیزم قرص های روانپزشکی اصلا نباید سرخود قطع بشن

آره اشتباه بزرگی کردم ولی الان دارم میخورم انگار دیگه تاثیری ندارند حالم همچنان بده میخام برم روانپزشکم بگم داروهامو تغییر بده 

تنها دارو جواب نیست عزیزم باید سرتو گرم کنی کنار دارو،با مشاور هم در ارتباط باشی مثلا اگه کسی هست کم ...

متاسفانه راه دور ازدواج کردم هیچکدوم از خانوادم کنارم نیستن و هیچ دوستی ندارم صبح تا شب با بچم تنهام تا شوهرم از سرکار بیاد..