2777
2789
عنوان

پنهان کاری شوهر

200 بازدید | 16 پست

بچه ها منطقی جواب بدین چون خییلی ناراحتم .بچه هاسالها پیش پدر شوهرم و مادر شوهرم ثبت نام مکه کرده بودن وضع مالیشون خوب نبود یه دختر مطلقه داشتن خونه یه دختر معلول.وقتی اسمشون در اومد چون شهرت طلب بودن اصرار داشتن برن مکه پسراش مخارجشو بدن من تازه عروس بودم و زیاد حرفم پیش شوهرم ارزش نداشت ولی واقعا راضی نبودم از دهن بچم بزنه شوهرم بریزه واسه سفر اینا،دو هفته مونده به حج رفتنشون پدر شوهرم فوت شد.من به همسرم گفتم حد اقل فیش پدر شوهرمو بفروشین خرج مادرتون کنید ما که چیزی نداریم از ما نزن ما راضی نیستیم.خلاصه برادر شوهرم بزرگم به جای پدر شوهر رفتن حج وکلی هزینه ونارضایتی ما واختلاف من وشوهرم.پدر شوهرم بازنشستگی نداشت بعد سالها مادر شوهرم فوت شد مقداری تو حسابش پول بود به همسرم گفتم پولو بریزین به حساب خواهر مریضت تا موقع نیاز پول، از ما نگیرن چون خواهرای ازدواج کرده هم سهم می بردن ولی همه سهم برداشتن.الان پول نیاز میشه شوهرم به حسابشون می ریزه قبلا بهم میگفت الان می بینه افسرده میشم نمیگه اینم بگما ادم بد جنسی نیستم واسه این ناراحتم پدر مادرش زنده بودن فکر دخترا نبودن خوردن و گشتن الان ما باید از نونمون بزنیم از این حرص می خورم🤨الان می خوام برم بینیم و عمل کنم شوهرم می دونه یه مقدار پس انداز دارم میگه از پس انداز خودت بده شاغل نیستما.در حالیکه تازگیا یه زمین پدری داشتن فروختن سهم شوهرم ۷۰ تومان شد تقدیم خواهراش کرد.به نظرتون پول عمل بینیمو از شوهرم بگیرم؟؟؟؟با شوهرم خوبیم فقط به خاطر خونوادش و این موضوعات که ازش سوئ استفاده میکنن ازش بدم می یاد

نمی‌دونم عزیزم به هرحال اونام پدرمادر و خانوادش هرچند به فکر نبوده باشن من مامان بابام به فکر نبودم الان بعضی وقتا گیر هزارتومن میشن انقد غصه میخورم براشون بااینکه بابام حقوق بازنشستگی داره

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

حق میدم بهت منم خواهرشوهر مطلقه دارم یعنی اینقدر منو حرص میده هر موقه پول لازم میشه زنگ میزنه به شوهرم اونم د درجا براش میفرسته  درحالیکه شوهرم ب زور ب من خرجی میده حتی خوراکی هم دلش بخاد زنگ میزنه شوهرم بره براش بگیره 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم عزیزم به هرحال اونام پدرمادر و خانوادش هرچند به فکر نبوده باشن من مامان بابام به فکر نبودم ...

به خدا من دلم نازکه واسه همه می سوزه ولی این موضوع رو نمی تونم هضم کنم مخصوصا شوهرم در امدش انچوانی نیست ولی خونواده شوهرم خیلی انتظار دارن.واقعیتش اصلا راضی نیستم یه قرون از در امد شوهرم خرجشون بشه شوهرم پنهونی می ده اونا هم با راحتی نمی تونن بخورن همش صرف دوا درمون می کنن چون به شوهرم گفتم اگه ارث پدریتو بدی راضیم ولی در امدت واسه بچه هامه هزارتا گیر و گرفتاری داریم🤨🤨

حق میدم بهت منم خواهرشوهر مطلقه دارم یعنی اینقدر منو حرص میده هر موقه پول لازم میشه زنگ میزنه به شوه ...

خیلی درد داره.درکت میکنم گاها از حرص میگم کاش بمیرم از دست این قوم راحت شم

خیلی درد داره.درکت میکنم گاها از حرص میگم کاش بمیرم از دست این قوم راحت شم

دور از جونت شوهر وقتی بچه ننه باشه اوضاع همینه برای خودت اینقدر خرج بتراش ک پولی براش نمونه به خانوادش بده 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

دور از جونت شوهر وقتی بچه ننه باشه اوضاع همینه برای خودت اینقدر خرج بتراش ک پولی براش نمونه به خانوا ...

از این می سوزم می ره وام بر می داره خرجشون می کنه .خدایا چقد یه ادم می تونه اینقد بی ملاحضه باشه .این دنیا نتونستم کاری کنم ولی حلالش نمیکنم چون من واسه پسرم سرویس مدرسه نگرفتم اونقد قیمت بالا می خواست خودم می برمش می یارمش خرج اضافی نباشه .اون دنیا خفتشو می گیرم

درکت میکنم خانواده شوهرت به فکر نبودن چه خواهر و برادرا چه پدر و مادر ولی اون دختر معلول رو فرض کن ...

خواهر مطلقه اونقد پر توقعه خودشو به کار نمیده میگه کمر درد دارم مثل پدر مادرش همه چی رو حاضر می خواد

پس تنبل 😑مگه چند سالش؟

۴۵ سالش میشه یه پسر و یه دختر داشت ۱۰ سال پیش طلاق گرفته می گیم ازدواج کن میگه کسی که خواستگاری می یاد بچه داره نمی خوام بچه مردمو نگه دارم اینجا راحت هستم بدون دغدغه چه کاریه خودمو به دردسر بیندازم.راستم میگه به مفت خوری عادت دارن

بچه هاش کجا هستن؟💔به پیری ش و‌غرورش فک نمیکنه دیگه

دخترش ازدواج کرده پسرش پیشه پدرشه.نه چه غروری میگم که عادت کردن مثل اینکه بقیه وضیفشونه برا اونا للگی کنه