بعد سه سال و نیم رابطه باورم نمیشه این حرفو بهم زده 😔ازش خاستم بیاد خاستگاریم میگ پول ندارم نمیخام بدبختت کنم توی این سه سال هرکاری کرد وضعش خوب نشد ولی من دوسش دارم نمیتونم کات کنم به نظرتون بهونس منو دوست نداره دیگه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط بهونه حاضرم قسم بخورم..همین شخص که برا تو نداره چند وقت دیگه میره با یکی دیگه ازدواج میکنه و واس ...
تازه بهش گفتم با نداری میسازم طلا نمیخام عروسی ساده بگیریم بریم خونه کوچیک اجاره کنیم با وام ازدواج ماشین میخریم لوازم خونه رو هم خودمون کار میکنیم میخریم میگ نه همچین زندگی نمیخام😔💔
چند روزی ب بهانه ای خودتو مشغول نشون بده و باهاش ارتباط نگیر... ببین میتونه نبودنتو تحمل کنه؟؟ اگه کرد دگه خودتو کول نزن و برو دنبال زندگیت ارزش خودتم پایین نیار چطور هیچی نمیخوای؟؟ ی مرد واسه داشتن زن و زندگیش تلاش میکنه اگه اهل تلاش نیست رو ذیوارش یادگاری ننویس و برو ی مدت بگذره وابستگیت کم میشه