2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توهمین حالتم ب علاوه ک من مریضم شدم سرفه های بد میکنم ک نمیزاره بکپم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

من حدودا ایام پریود دلم میخواد خیلی چیز میز بخورم 

کسی مثل من هست؟😬😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

منم اینجوریم

یه روز قزل پریود خیلی خواب آلودم،ولی تا پریود میشم،شب اولش بی‌خواب میشم.

من که فیلم میبینم و خوراکی میخورم تا صبح بشه.چون کلا مشکل خواب دارم،تجربه نشون داده هرچی بیشتر تلاش کنم برا خوابیدن کمتر نتیجه میده😅

عزیزم ایشالاکه خوب بشی

فدات

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اره منم اینجوری میشم پرخوری زیادمیکنم وقتی پربود میشم

😅عجیبه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

منم اینجوریمیه روز قزل پریود خیلی خواب آلودم،ولی تا پریود میشم،شب اولش بی‌خواب میشم.من که فیلم میبین ...

عع فیلم خوب معرفی میکنی من ببینم شاید سرگرم بشم از این کلافگی دربیام

عع فیلم خوب معرفی میکنی من ببینم شاید سرگرم بشم از این کلافگی دربیام

نمیدونم توی چه ژانری میبینی..

اگه با فیلمای ترسناک و معمایی اوکی هستی،سریال from رو ببین...میخکوب میشینی تا صبح نگاش میکنی🤭